• 瀏覽: 5,158
  • 回覆: 43
男朋友話要避過「7年之癢」,想結婚定落嚟,但未夠錢一齊住。佢話如果簽子先,頭幾年依然各自各同屋企人住,o 5 ok。佢咁講仲係咪男人

引用:
原帖由 meimei1290 於 2022-5-27 19:18 發表
男朋友話要避過「7年之癢」,想結婚定落嚟,但未夠錢一齊住。佢話如果簽子先,頭幾年依然各自各同屋企人住,o 5 ok。佢咁講仲係咪男人
哈哈哈
佢堅唔係男人la
佢同妳結婚都只係想掩飾佢係基佬ge事實啫

引用:
原帖由 meimei1290 於 2022-5-27 19:18 發表
通常咁做的係差佬同消防,早同女朋友名義上結婚去排宿舍。如果唔係的話,個男人都唔可靠。

引用:
咁都要問人…

個女朋友仲係唔係女人嚟㗎!?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-5-27 20:26 發表

咁都要問人…

個女朋友仲係唔係女人嚟㗎!?
HK土地問題 無計😫😫

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2022-5-27 19:24 發表

哈哈哈
佢堅唔係男人la
佢同妳結婚都只係想掩飾佢係基佬ge事實啫
唔係啦 只係唔知點解決依個一齊住嘅問題

引用:
原帖由 jimjimjimjimmy 於 2022-5-27 21:16 發表
買個細細地單位住好過啦 
有諗過居屋,但好似唔太體面 有冇好介紹

同你一齊住,點帶女返屋企扑野。

引用:
好簡單姐 通常呢D情況 雙方家人商量吓點解決 唔係錢唔錢問題  又話乜又話七  通常係 我同你一齊OK 但係結婚就NO啦

引用:
原帖由 meimei1290 於 2022-5-27 21:22 發表

唔體面總好過分開住

引用:
原帖由 meimei1290 於 2022-5-27 21:22 發表

你知唔知私樓乜嘢價錢

好一招以退為進!

引用:

有,山頂別墅

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]