• 瀏覽: 3,309
  • 回覆: 14
過去呢兩年戴口罩生左勁多粒粒
仲要好多石頭瘡
早輪美容院無得開,自己真係頂唔住用手唧,攪到而家塊面有凹凸洞
真係好灰好難過,完全唔敢素顏見人…
真心求救!有冇咩 product 真心work?

我以前都係後生亂咁啣
搞到兩邊面凹凸不平咁,化妝都遮唔到
到大左做野有儲錢就索性去打 laser

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2022-5-27 01:51 發表
我以前都係後生亂咁啣
搞到兩邊面凹凸不平咁,化妝都遮唔到
到大左做野有儲錢就索性去打 laser
打laser 係咪好work?
可唔可以100%清走?

引用:
原帖由 bububb883 於 2022-5-28 17:48 發表

打laser 係咪好work?
可唔可以100%清走?
依家都清得8899了,真心個效果好好,毛孔細左好多
整體膚質好左好多,加上勤力左保養,真係成個人有自信左!

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2022-5-29 11:59 發表

依家都清得8899了,真心個效果好好,毛孔細左好多
整體膚質好左好多,加上勤力左保養,真係成個人有自信左!
想問你打咩 laser? 係邊打?

認真
飲多啲水

引用:
原帖由 chanray39 於 2022-5-26 13:45 發表
過去呢兩年戴口罩生左勁多粒粒
仲要好多石頭瘡
早輪美容院無得開,自己真係頂唔住用手唧,攪到而家塊面有凹凸洞
真係好灰好難過,完全唔敢素顏見人…
真心求救!有冇咩 product 真心work?
我以前細個生好多暗瘡,唔識得處理..有好多凹凸洞
打水光針可以令皮膚狀態穩定

我初初係1個月打一次,而家2 -3 個月一次都可以

引用:
原帖由 chanray39 於 2022-5-30 02:58 發表

想問你打咩 laser? 係邊打?
我做之前都做左好多 research,d 人話打 Fraxel laser 最好
最後我揀左去黎姿間 cosmax 到做
我都幾推介

係做機架喇

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2022-5-31 03:09 發表

我做之前都做左好多 research,d 人話打 Fraxel laser 最好
我都幾推介
我之前都係個到做開d 醫美機  service 幾好  環境又幾靚
第一次有醫生做免費咨詢 ,問咩都答到

引用:
原帖由 金翅BK鳥 於 2022-5-31 03:09 發表

我都幾推介
會唔會好痛架?

做VIVACE

引用:
原帖由 chanray39 於 2022-6-1 04:30 發表

會唔會好痛架?
痛唔痛就因人而異啦~因為打之前會搽麻膏先,所以本人覺得還好
痛感唔多唔少都有D 但好在成個過程好快
係做完塊面有啲紅同埋皮膚底層嘅污糟嘢會迫左出黎,自己要做多D 保濕
但係做一次已經肉眼見到啲毛孔同凹凸洞收細左,同塊面firm 左彈左,細睇連啲紋都淡左少少架

凹凸洞想快見效果要做皮下切割術,真心講比起做機見到多好多效果

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]