• 瀏覽: 13,437
  • 回覆: 49
  • 追帖: 1
最近阿妹在網上識左個男仔, 不過住喺台灣, 佢自己結婚成十年有多, 仔都有兩個, 但自從同那個台灣男仔傾過電話後, 話自己好似鐘意左佢, 仲話開關後一定飛過去

佢老公同佢就算同住,都好少交流, 最多瞓喺床上兩個夢, 有時個台灣男仔打電話黎都要出廳講長途電話。

作為阿哥都唔想佢離婚, 但佢既幸福真令我擔心。 只能每星期問阿妹既情況或叫佢番黎屋企食飯, 聽下佢呻

朋友個案:
台仔網上遊戲識2,3年,一起遊戲的其他朋友全是托,慢慢網上老公老婆互叫!之后說自己是台灣政治人物,世家人物,識囡不自由!之后飛澳門偷情一次!之後台灣仔說自己涉政治黑暗要錢!之后公主夢要離婚買樓借錢幫台灣仔難關!再之后冇錢冇聯繫了,人間消失,台灣地址,台灣網上朋友全消失,,,,朋友離婚了,只能回娘家住,十多年還債!當時做公主夢時,點叫都唔醒!現在提公主夢,點都唔認錯,,,可能現在只能保最后一尊醬油!

橋唔怕舊 最緊要受
網絡騙案永遠都會存在

做人阿媽做到咁,抵佢俾人呃

引用:
原帖由 Panadol_479 於 2022-5-25 16:23 發表
最近阿妹在網上識左個男仔, 不過住喺台灣, 佢自己結婚成十年有多, 仔都有兩個, 但自從同那個台灣男仔傾過電話後, 話自己好似鐘意左佢, 仲話開關後一定飛過去

佢老公同佢就算同住,都好少交流, 最多瞓喺床上兩個夢, 有時個台灣男仔打電話黎都要出廳講長途電話。

作為阿哥都唔想佢離婚, 但佢既幸福真令我擔心。 只能每星期問阿妹既情況或叫佢番黎屋企食飯, 聽下佢呻
無計架啦, 黃屍思維, 佢要死由得佢咯,
儘量鎖佢錢咯, 等佢俾人厄小D, 至於做飛雞無計架啦,
外賣送到, 無理由唔食架,

路係佢自己揀

引用:
原帖由 Panadol_479 於 2022-5-25 16:23 發表

咩點算?
見到先算啦。

引用:
原帖由 barre 於 2022-5-26 08:25 發表
朋友個案:
台仔網上遊戲識2,3年,一起遊戲的其他朋友全是托,慢慢網上老公老婆互叫!之后說自己是台灣政治人物,世家人物,識囡不自由!之后飛澳門偷情一次!之後台灣仔說自己涉政治黑暗要錢!之后公主夢要離婚買樓借錢幫台灣仔難關!再之后冇錢冇聯繫了,人間消失,台灣地址,台灣網上朋友全消失,,,,朋友離婚了,只能回娘家住,十多年還債!當時做公主夢時,點叫都唔醒!現在提公主夢,點都唔認錯,,,可能現在只能保 ...
一問攞錢就知咩事啦!邊會比咁笨架

引用:

條台灣仔呃佢啦

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-5-26 09:58 發表
橋唔怕舊 最緊要受
網絡騙案永遠都會存在
咁都會信嘅,佢自己又有兩個小朋友。

引用:
原帖由 童顏姐姐 於 2022-5-26 12:25 發表
做人阿媽做到咁,抵佢俾人呃
繼續落去頭家會散

引用:
原帖由 大雀躍的作業 於 2022-5-26 17:04 發表
路係佢自己揀
揀埋啲死路自尋死路

你細妹同追鏡仔個啲怨婦一樣

唉, 今晚同過阿妹食飯, 佢話最近同老公更加少, 只係番屋企食飯, 食完就男既入書房, 女既同阿仔玩。 
夜晚各自瞓, 有時佢仲要自己喺床瞓, 日間就湊完仔後, 都會間中去傾long d, 老公完全唔會問佢去左邊

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-5-26 09:58 發表
橋唔怕舊 最緊要受
網絡騙案永遠都會存在
咁至少有見真人,有用過視像電話去傾(但放心, 無裸聊)

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]