• 瀏覽: 31,123
  • 回覆: 322
  • 追帖: 2
+12
大家有咩方法可以幫下佢 脫單呢 如果唔係整多兩整到三十幾 先嚟拍拖 結婚生仔 咁會唔會生唔出㗎

分分鐘仲係處女 大家諗諗佢呀

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-5-20 23:35 發表
分分鐘仲係處女 大家諗諗佢呀
哈哈哈
28碎又冇仔仲要係處女
去堆填區埋咗佢
下世再黎過la

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2022-5-20 23:36 發表

哈哈哈
28碎又冇仔仲要係處女
去堆填區埋咗佢
下世再黎過la
應該係啦 仲要聽聞好多同佢食過飯見過面 都冇下文㗎 都發展唔到唔知點解

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-5-20 23:40 發表

應該係啦 仲要聽聞好多同佢食過飯見過面 都冇下文㗎 都發展唔到唔知點解
哈哈哈
好明顯係樣ge問題la
仲同佢食飯
果啲男人心地真好

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2022-5-20 23:43 發表

哈哈哈
好明顯係樣ge問題la
仲同佢食飯
果啲男人心地真好
唔係喎 老實講啦 如果講樣貌身材外表 我係八両金嗰隻啦 真嘅 我由十幾歲開始 啲同學仔拍拖都想我有拖拍 就會介紹啲 對象 畀我食 所以落去啲朋友 都會經常介紹對象畀我食 多數 都係啲對象對我有意思 我就一路怕畀人呃 大老實講啦女仔 大把女仔都唔係天生麗質 要鎖手打扮過得去 唔會冇拖 拍架Woo 老實講啦我有一部分朋友好靚 我亦都有一部分朋友 係養同身材都比較遜色 而且好肥好肥好肥添 但係人哋都有男朋友 咁究竟呢個28歲女出咗啲咩問題 脫唔到單

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-5-20 23:48 發表

唔係喎 老實講啦 如果講樣貌身材外表 我係八両金嗰隻啦 真嘅 我由十幾歲開始 啲同學仔拍拖都想我有拖拍 就會介紹啲 對象 畀我食 所以落去啲朋友 都會經常介紹對象畀我食 多數 都係啲對象對我有意思 我就一路怕畀人呃 大老實講啦女仔 大把女仔都唔係天生麗質 要鎖手打扮過得去 唔會冇拖 拍架Woo 老實講啦我有一部分朋友好靚 我亦都有一部分朋友 係養同身材都比較遜色 而且好肥好肥好肥添 但係人哋都有 ...
哈哈哈
妳講到佢咁靚
介紹比我識吖
我98歳仲係處男

解決問題, 先有找出跟本問題所在

引用:
原帖由 ricoleelee 於 2022-5-21 00:35 發表
解決問題, 先有找出跟本問題所在
就係大家幫下忙諗下究竟問題喺邊度 點解咁難 拍拖

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2022-5-21 00:04 發表

哈哈哈
妳講到佢咁靚
介紹比我識吖
我98歳仲係處男
我諗同佢嘅性格有莫大關係 老實講啦眨下眼就29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40.…… 啲人話女仔耐冇拍拖 係會心理變態㗎 我都唔想睇住 呢位 妹妹 心理變態㗎

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-5-21 00:45 發表

就係大家幫下忙諗下究竟問題喺邊度 點解咁難 拍拖
一係樣唔得,一係身材唔得,通常都係咁。

引用:
原帖由 無聊之無聊 於 2022-5-21 00:04 發表

哈哈哈
妳講到佢咁靚
介紹比我識吖
我98歳仲係處男

引用:
原帖由 愛食花生的小姐 於 2022-5-21 00:59 發表

一係樣唔得,一係身材唔得,通常都係咁。
唔係喎大把人兩樣都唔得 都一樣有男朋友 咁點解呢個28歲女咁窄駛嘅

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-5-21 01:05 發表

唔係喎大把人兩樣都唔得 都一樣有男朋友 咁點解呢個28歲女咁窄駛嘅
你先係佢朋友,你先最清楚,上網問係唔會知道點解,因為無人識妳朋友。

引用:
原帖由 愛食花生的小姐 於 2022-5-21 01:10 發表

你先係佢朋友,你先最清楚,上網問係唔會知道點解,因為無人識妳朋友。
我見到好多人都開始問埋啲問題 人哋都係咁問囉人哋問又得我問又唔得

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]