• 瀏覽: 11,309
  • 回覆: 62
+4
天天説我外面有女人,去嫖,但是我真係冇,問他有冇証據,佢話冇,呢D係女人直覺,我話如果我真係外面有女人,六年來點會一D証據都冇,冇女人打比我,whatApp 同微信冇女人聊天,同學群我都退埋,這幾天病了,在家休息了一星期,呢星期電話冇响過,whaatapp 只係二個佢都識男性朋友問候,佢今朝又同我講,我知你外面有女人,你再唔收手,唔係你死我亡,我可以點,解釋也解釋了,惡言相向也試過,我真冇辦法!他為了一個根本不存在的人,天天吵架,我可以點做?

我手機密碼他知道的,我問心無愧,不怕他查

未有細路就及早離婚吧,再咁落去人都癲。

引用:
原帖由 狂小子 於 2022-5-19 09:23 發表
天天説我外面有女人,去嫖,但是我真係冇,問他有冇証據,佢話冇,呢D係女人直覺,我話如果我真係外面有女人,六年來點會一D証據都冇,冇女人打比我,whatApp 同微信冇女人聊天,同學群我都退埋,這幾天病了,在家休息了一星期,呢星期電話冇响過,whaatapp 只係二個佢都識男性朋友問候,佢今朝又同我講,我知你外面有女人,你再唔收手,唔係你死我亡,我可以點,解釋也解釋了,惡言相向也試過,我真冇辦法!他 ...
唔係嚇你, 可能是精神出現問題呀, 我同事個老婆就係咁, 早期成日疑神疑鬼, 之後就出現家暴, 仲打到同事爆光入廠, 後來證實是精神病

施主,要消化惡鬼,只有三寶!
身:一日一次交足功課
心:每四小時通一通話,自報行蹤(請留意用語)
錢:上交所有金錢,反向大人要零用錢!

另請向四大長老求助,希望他們能以煩音慢慢感化惡鬼!

不過身在地獄的你,求的是甚么???

我懷疑佢有疑心病

引用:
原帖由 狂小子 於 2022-5-19 16:38 發表
我懷疑佢有疑心病
精神病

引用:
原帖由 狂小子 於 2022-5-19 09:23 發表
天天説我外面有女人,去嫖,但是我真係冇,問他有冇証據,佢話冇,呢D係女人直覺,我話如果我真係外面有女人,六年來點會一D証據都冇,冇女人打比我,whatApp 同微信冇女人聊天,同學群我都退埋,這幾天病了,在家休息了一星期,呢星期電話冇响過,whaatapp 只係二個佢都識男性朋友問候,佢今朝又同我講,我知你外面有女人,你再唔收手,唔係你死我亡,我可以點,解釋也解釋了,惡言相向也試過,我真冇辦法!他 ...
問題不是你有冇外遇,而係佢嘅疑心…

有病就要帶佢去睇醫生🩺

引用:
原帖由 barre 於 2022-5-19 11:50 發表

呢個三寶好正,各位男士都適用

引用:
原帖由 barre 於 2022-5-19 11:50 發表

的確很有用😂😂😂。精盡人亡😱😱
第二點該攪到另一半煩厭感覺

這2點已煩死了

送佢去青山

引用:
原帖由 josechong@@ 於 2022-5-19 21:38 發表

問題不是你有冇外遇,而係佢嘅疑心…

有病就要帶佢去睇醫生🩺
佢不會去檢查,有病的人,邊個話自己有病?

引用:
原帖由 北海道的小熊 於 2022-5-19 23:50 發表

呢個三寶好正,各位男士都適用
冇用,根本佢自己幻想一個故事出來,自己答!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]