• 瀏覽: 32,342
  • 回覆: 120
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 pezzodanovanta 於 2022-5-15 01:50 發表
我老婆好緊張bb,有佢照顧我都好放心,但始終都係想俾個圓滿啲既家庭bb
咁咪同佢傾多幾次,叫佢唔好成日發脾氣囉。

引用:
原帖由 jan2115 於 2022-5-15 01:51 發表
同路人啊,前妻脾氣暴躁唔止掉爛野直頭毆打我,後尾嘈多幾次走埋返外家話離婚,原來出面識左第二個,好行唔送
嗰啲出軌嚟

引用:
原帖由 pezzodanovanta 於 2022-5-15 01:54 發表

而家我係就算佢俾線帽我我都無所謂⋯⋯但佢應該無既
冇出軌咪好啲囉

引用:
原帖由 sowina 於 2022-5-15 11:27 發表
我覺得現階段唔好咁急諗離唔離婚住,反正你又唔係即刻搵到個好情人,等bb大小小或者情況會有改善。

BB細個時我同老公都好多交嗌,不過當然我冇你老婆咁野蠻,我哋就算有嗌交但整體都係有商有量。到我仔女依家上晒小學,運作都好順暢,冇咩交好嗌。

依家bb仲細,你俾d耐性,睇吓bb大d會唔會有改善,可能佢又要返工夜晚又要湊仔太大壓力。同埋你老婆咁掘,你硬鬥硬咪仲衰,俾d耐性對佢。
處理得好好,幸福的人

引用:
原帖由 pezzodanovanta 於 2022-5-15 15:32 發表
唉 剛才就連幫bb抹咀都可以吠我,我真的驚bb學埋佢啲野,屋企唔係大,我企係到望住bb都可以話我阻住佢
咁野蠻㗎,有冇同佢講過你嘅感受好難受?

引用:
原帖由 661033 於 2022-5-15 15:36 發表
講真,有排你受
對方太放肆唔收斂可能繼續有排受,或者同佢講清楚希望佢醒覺。

引用:
原帖由 16610joey 於 2022-5-15 20:15 發表

咪順佢意即刻簽比佢囉~反正都忍唔住~佢一後悔你就攞返發球權
又係喎攞返個發球權,但係怕嘈開就成日都嘈啦。

引用:
原帖由 不基含情的樓奴 於 2022-5-15 23:08 發表

下下搵講離婚係好唔應該,正常係唔會咁做,一係佢都真係想離,一係佢就係大你。。。但咁樣落去都係唔掂,你俾佢食住左,佢對你態度只會愈來愈差。我覺得下次佢再講離婚,你就成全佢啦,如果佢淨係大你,佢會變返死狗,到時你就睇吓原唔原諒佢啦,但原諒都要攞返主導權,唔可以再俾佢食住
唔好咁硬頸,最好一人行一步。

吾洗忍!會痴㗎

只要佢有高潮, 乜都可以解決.

引用:
原帖由 Freemyself 於 2022-5-16 09:27 發表

忍吧為了小朋友。我以前同你差不多,老虎脾氣超大,由其剛生完後,大大小小事都嘈,我也同你一樣,怕了她多年。我忍了10幾年,小朋友也大董事了。現在不忍了,老虎一起西我就走出去玩,吹呀,唔番來睡或離婚也可,I don't care...
有啲男人識玩,喺隻老虎乸喺外人面前扮綿羊嘅時候,個男人特登喺外人面前(最好係外家或者佢啲朋友面前)同個老婆發難,特登家醜外傳,隻老婆之後就自然收斂好多㗎啦

會唔會佢自己都唔知,原來自己有產後抑鬱?
樓主可以查下這方面資訊

呢啲人都做得老婆?
真係貼錢買難受
比我一尻就走咗

小心佢可能識咗第二個而且仲要係比人玩肉體兼呃錢
你離婚先轉移咗啲錢先
個仔就自己養算
1蚊都唔好比佢

勉強冇幸福架!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]