• 瀏覽: 25,694
  • 回覆: 90
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 circle192531 於 2022-6-22 17:38 發表

我唔可以公開講,你私信我
我仲係新手 無得私訊你🥲 有權限

引用:
原帖由 Jo1234 於 2022-6-22 12:34 發表

想問下你打完到而家點樣啊?初初打完有冇發燒?
有發熱未去到燒

引用:
原帖由 友善清純的白雲 於 2022-6-22 17:52 發表

我仲係新手 無得私訊你🥲 有權限
我send咗俾你你睇吓有冇收到,唔知係咪同一間,但我朋友打完就出咗事。

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-6-22 18:03 發表

我send咗俾你你睇吓有冇收到,唔知係咪同一間,但我朋友打完就出咗事。
收到了,唔係呢個名,但係都係呢個商業大廈😵💫😵💫

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-6-22 18:03 發表

樓主你好返未?可以send 公司名俾我嗎?唔該晒

其實真係唔好信香港美容院果D效果,香港美容院完全冇監察,好容易出事,成個文化淨係掛住搵錢,亳無專業知識同埋操守!

引用:
原帖由 友善清純的白雲 於 2022-6-22 19:14 發表

收到了,唔係呢個名,但係都係呢個商業大廈😵💫😵💫
佢地好夠分身ig,有啲代理揾人上去做之後收佣…

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-6-23 03:06 發表

佢地好夠分身ig,有啲代理揾人上去做之後收佣…
同一大廈得一間,用左好多分身IG。上到去你會覺得打扮到好靚嘅女仔大部份整過鼻整過面,同唔似姑娘,佢哋成日按電話覆客,其實係為佣金

引用:

你朋友又係同你同一間飛達中心嗰間打嗎?你依家好返未?佢出事都係硬塊定點呀?我就無硬,不過我覺得佢哋應該打唔足比我,好快回落

想知樓主去邊間打呢 因為我都諗緊
可以tg? hongkonger010 謝謝你

請問係邊間 可唔可以pm名🙏🏻

hello, 睇網上新聞link到去你呢個post。我係日本做醫美翻譯的,你嗰隻野一定要盡快搵資深醫生攞出黎,溶唔到亦都唔吸收的,留喺身體越耐越危險,而且就算攞都好難清得晒因為佢痴住你d 肌肉組織,日本已經禁止做呢d注射好耐,冇諗過香港咁多宣傳,真係好恐怖。

我也打了Gana Fill, 之後也是有好多硬塊,醫生話每年keep住檢查,因為切也有好多。

引用:

您好 我都係新手無權限 麻煩您都send一send俾我好嗎 唔該曬🙏

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-19 11:48 發表

有啊,醫生話因為望落好硬,我都好痛所以過多一個月頂唔順嘅就比兩萬幾蚊開刀拎出嚟
請問有冇醫生介紹🙏🏻我都想開刀拎出嚟,可唔可以PM我

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]