• 瀏覽: 25,872
  • 回覆: 90
  • 追帖: 4
我係呢到既sis介紹我打既,話真係冇事冇硬塊,唔知係咪自身問題打完唔係咁。有個一齊去既女仔我地交換左電話做完都有傾計,點知佢都一樣,打完都係好硬同好痛。已經打完8日,摸到好多硬塊一粒粒,今日睇左醫生話冇得搞,聽完個人靜止左。辛苦儲左好耐錢,27歲都咁蠢,怪得邊個?但我都係想變靚啲,唔想比男人日日笑,唔想冇人中意自己,我可以努力做既辦法都努力左,出去比錢按胸/中醫針灸豐胸/食療/買按摩膏/買bra。6年,咩辦法都用過哂,真係全部冇用一時睇唔開就去左做。而家真係好後悔,除左喊唔知可以同咩人講。

想打豐胸針既sis,請一定要諗清楚先好去,人地冇事唔代表自己好彩都一樣冇事,呢啲野冇人保證到,唔好好似我咁蠢。我已經係一個例子。至於美容院名我唔可以係到開,因為都大間,係旺角的,好多人做好多人係到讚過。打之前簽哂野,原諒我唔敢呢到講。但我係打gana fill果隻,話100%冇硬塊。不過真係唔係咁多人講到完全冇事冇硬塊,我見呢到好多sis話冇事,都係話自己拎錢做的。我問左好多個先去,可能係自己問題,冇得怪人。不過如果有人同我一樣,可唔可以留個pm傾下計,我真係覺得好無助。

冇得pm既留個聯絡方式都可以

漏咗講,問過好多醫生,自己去埋診所睇,都講到明gana fill x又好body set又好,都冇得溶。即係話整錯咗一世,冇人會負責,冇人幫到我拎。。。

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 17:21 發表
漏咗講,問過好多醫生,自己去埋診所睇,都講到明gana fill x又好body set又好,都冇得溶。即係話整錯咗一世,冇人會負責,冇人幫到我拎。。。
我唔明: 想搵老公應該執個樣,如果樣ok, 無必要打假波…

路過見到呢個帖,祝你一切安好

引用:
原帖由 海邊捉西瓜 於 2022-5-14 22:04 發表
路過見到呢個帖,祝你一切安好
多謝你

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-5-14 20:53 發表

我唔明: 想搵老公應該執個樣,如果樣ok, 無必要打假波…
我係調轉返,反而成日比人讚素顏都好靚,樣從來冇諗過要整。但就平冇胸,著衫唔靚,不過你地唔會明好多女仔唔靚但大波一樣好多仔,身材好重要

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 22:14 發表

我係調轉返,反而成日比人讚素顏都好靚,樣從來冇諗過要整。但就平冇胸,著衫唔靚,不過你地唔會明好多女仔唔靚但大波一樣好多仔,身材好重要
你想搵狗公同老公? 大波只引到狗公

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-5-14 22:19 發表

你想搵狗公同老公? 大波只引到狗公
有邊個女仔好地地想揾狗公,唔好將你自己諗既野當人都係得唔得?你覺得還你覺得好冇

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 22:22 發表

有邊個女仔好地地想揾狗公,唔好將你自己諗既野當人都係得唔得?你覺得還你覺得好冇
咁如果樣ok, 點會無人追? 咁性格一定好有問題。我識得好多飛機場女仔fd無一個搵唔到老公喎…

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-5-14 22:45 發表

咁如果樣ok, 點會無人追? 咁性格一定好有問題。我識得好多飛機場女仔fd無一個搵唔到老公喎…
我邊句話自己冇人追?邊句話為左識老公?全部得你自己係到講,一黎就話人為左吸狗公。

我有男朋友只係未結婚,有時唔想佢比啲兄弟笑,自己都想滿足到對方,呢個年代揾老公有幾難?做雞/有仔女既都揾到啦。但想對方開心,唔係永遠只係想對方包容同接受我,係自己想開心,好難明?

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-5-14 22:45 發表

好似你自己咁早有白頭髮都喺度問人點搞啦,唔通你老公介意咩?有時女人貪靚係天性,都係想自己開心啲。唔明有啲咩咁難明,下下講到人哋係咁樣,唔知係你自己係咁定你身邊好多朋友係咁。

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 10:14 PM 發表

大胸顯肥, 我寧願維持現狀

同埋香港女仔先天比較少真係好勁

比個擁抱你

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 17:12 發表
我係呢到既sis介紹我打既,話真係冇事冇硬塊,唔知係咪自身問題打完唔係咁。有個一齊去既女仔我地交換左電話做完都有傾計,點知佢都一樣,打完都係好硬同好痛。已經打完8日,摸到好多硬塊一粒粒,今日睇左醫生話冇得搞,聽完個人靜止左。辛苦儲左好耐錢,27歲都咁蠢,怪得邊個?但我都係想變靚啲,唔想比男人日日笑,唔想冇人中意自己,我可以努力做既辦法都努力左,出去比錢按胸/中醫針灸豐胸/食療/買按摩膏/買bra。 ...
唔好擔心啊,希望遲d慢慢會吸收左,會變返好似之前咁啦。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]