• 瀏覽: 25,715
  • 回覆: 90
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 17:12 發表
我係呢到既sis介紹我打既,話真係冇事冇硬塊,唔知係咪自身問題打完唔係咁。有個一齊去既女仔我地交換左電話做完都有傾計,點知佢都一樣,打完都係好硬同好痛。已經打完8日,摸到好多硬塊一粒粒,今日睇左醫生話冇得搞,聽完個人靜止左。辛苦儲左好耐錢,27歲都咁蠢,怪得邊個?但我都係想變靚啲,唔想比男人日日笑,唔想冇人中意自己,我可以努力做既辦法都努力左,出去比錢按胸/中醫針灸豐胸/食療/買按摩膏/買bra。 ...
依家你胸部點耐?你幾時整?

我覺得每個人都有自己想要的野,佢都係想講自己想講的野💪🏻

幾多cc? 好多謝你分享,我有諗過打試下效果,因為唔想放假體,而家唔會再諗

引用:
原帖由 粉紅BB 於 2022-5-18 10:23 發表
幾多cc? 好多謝你分享,我有諗過打試下效果,因為唔想放假體,而家唔會再諗
150cc,gana fill唔會溶到,問醫生話係會一直係到除非開刀。

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-18 16:57 發表

150cc,gana fill唔會溶到,問醫生話係會一直係到除非開刀。
按摩會唔會好啲?整完幾耐?

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-18 16:57 發表

會唔會係醫生問題,我見其他post話打完手感好好wor

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 17:12 發表
我係呢到既sis介紹我打既,話真係冇事冇硬塊,唔知係咪自身問題打完唔係咁。有個一齊去既女仔我地交換左電話做完都有傾計,點知佢都一樣,打完都係好硬同好痛。已經打完8日,摸到好多硬塊一粒粒,今日睇左醫生話冇得搞,聽完個人靜止左。辛苦儲左好耐錢,27歲都咁蠢,怪得邊個?但我都係想變靚啲,唔想比男人日日笑,唔想冇人中意自己,我可以努力做既辦法都努力左,出去比錢按胸/中醫針灸豐胸/食療/買按摩膏/買bra。 ...
冇事的,唔好擔心太多啊

有無打算搵醫生開刀清除呀?以我所知,2萬左右可以

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 22:14 發表

我係調轉返,反而成日比人讚素顏都好靚,樣從來冇諗過要整。但就平冇胸,著衫唔靚,不過你地唔會明好多女仔唔靚但大波一樣好多仔,身材好重要
都唔少男人唔介意平胸

引用:
原帖由 sssn5678 於 2022-5-18 20:09 發表

會唔會係醫生問題,我見其他post話打完手感好好wor
咁你去得點知人哋安排邊個醫生俾你我一樣喺度睇咗好多post,問咗好多人,都係話完全無事手感同真嘅冇分別先去。大家比嘅IG都係一樣,我真係諗住冇嘢

引用:
原帖由 粉紅BB 於 2022-5-19 10:52 發表
有無打算搵醫生開刀清除呀?以我所知,2萬左右可以
有啊,醫生話因為望落好硬,我都好痛所以過多一個月頂唔順嘅就比兩萬幾蚊開刀拎出嚟

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-19 11:48 發表

有啊,醫生話因為望落好硬,我都好痛所以過多一個月頂唔順嘅就比兩萬幾蚊開刀拎出嚟
咁而家係咪康復晒?

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-19 11:47 發表

咁你去得點知人哋安排邊個醫生俾你我一樣喺度睇咗好多post,問咗好多人,都係話完全無事手感同真嘅冇分別先去。大家比嘅IG都係一樣,我真係諗住冇嘢
可以pm話你嗰間個名嗎?🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻急!因我book左依家驚驚地

引用:
原帖由 CrystalChu 於 2022-5-19 12:06 發表

咁而家係咪康復晒?
唔係呀我仲未開刀

引用:
原帖由 rs123 於 2022-5-19 12:26 發表

可以pm話你嗰間個名嗎?🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻急!因我book左依家驚驚地
你話我聽你去邊間 ?你有冇聯絡方式可以加你見你係新手冇得pm

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]