• 瀏覽: 22,996
  • 回覆: 87
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-14 17:12 發表
我係呢到既sis介紹我打既,話真係冇事冇硬塊,唔知係咪自身問題打完唔係咁。有個一齊去既女仔我地交換左電話做完都有傾計,點知佢都一樣,打完都係好硬同好痛。已經打完8日,摸到好多硬塊一粒粒,今日睇左醫生話冇得搞,聽完個人靜止左。辛苦儲左好耐錢,27歲都咁蠢,怪得邊個?但我都係想變靚啲,唔想比男人日日笑,唔想冇人中意自己,我可以努力做既辦法都努力左,出去比錢按胸/中醫針灸豐胸/食療/買按摩膏/買bra。 ...
抱下你先,希望你可以隨住時間好返,本來都心郁郁想試下,依家徹底心死!多謝分享!

take care sis

想問你係邊間打?

"我係呢到既sis介紹我打既" ..... 吓~ 你唔知呢度好多打手架咩?  陰公豬, 希望隨住時間會慢慢好番啦~

好多年前已經有個係咁整容既女仔講唔好打胸,佢拍埋片分享,打得針不如直接放假體或做自體啦

引用:
原帖由 泡泡果 於 2022-5-16 14:42 發表
"我係呢到既sis介紹我打既" ..... 吓~ 你唔知呢度好多打手架咩?  陰公豬, 希望隨住時間會慢慢好番啦~
真係唔知見話真金白銀拎錢做,真係信左

引用:
原帖由 Estheryau 於 2022-5-16 18:51 發表
好多年前已經有個係咁整容既女仔講唔好打胸,佢拍埋片分享,打得針不如直接放假體或做自體啦
可以pm link嗎

睇ig見超多豐胸針廣告

想問打左幾$? take care!!

引用:
原帖由 粉紅BB 於 2022-5-17 17:27 發表
想問打左幾$? take care!!
3萬幾

引用:
原帖由 sssn5678 於 2022-5-16 23:10 發表
睇ig見超多豐胸針廣告
好多都好吸引,但真係唔好做,去私家醫院睇完話溶唔到。

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-17 20:56 發表

打針應該過一排就冇事,打針唔會永久嫁,唔好咁擔心

冇圖好難討論

依家第幾日?仲係好硬定有一粒粒?手感如何?

引用:
原帖由 circle192531 於 2022-5-17 20:56 發表

佢係童顏針成份,唔會融到的
應該兩年後就會冇左了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]