• 瀏覽: 17,654
  • 回覆: 53
  • 追帖: 1
琴晚同男朋友同埋佢啲朋友食飯,佢哋討論緊最近發現嘅ig性感女好自然就會討論身材,其中一個朋友話佢曾經喺酒吧見到呢個性感女仔請佢飲杯嘢之後覺得唔係鬼影變幻球喎
男朋友冇啦啦爆咗句:酒吧同人哋飲杯嘢就知人哋係真嘢?邊有咁易分呀?
其實係咪唔記得咗我都在場,可以咁直接講嘢我好細聲咁講咗句:原來你係鑑奶師…

佢有朋友聽到之後用眼神話畀我男朋友知,男朋友即刻話佢唔𥄫女!就算喺街都唔𥄫女喎
講真啦,唔𥄫女邊有咁多心得呀?男人話唔𥄫女應該係一個笑話嚟,我又唔介意佢會𥄫女靚嘢係易吸引人望多兩眼,你𥄫女你咪認囉,敢𥄫又唔敢認,渣㗎!

佢冇呃你,佢通常直接用手揸,所以唔𥄫女

理D野,大家心照。 
行街唔望人,老逗老母行過也唔知,正常嗎。。?
當然人地(靚),可是衣著/樣子/化裝…
也可欣賞下吧。。。

引用:
原帖由 印度凸警 於 2022-5-13 13:11 發表
佢冇呃你,佢通常直接用手揸,所以唔𥄫女
敢落手我真係手都剁咗佢

引用:
原帖由 Ckming811 於 2022-5-13 13:24 發表
理D野,大家心照。 
行街唔望人,老逗老母行過也唔知,正常嗎。。?
當然人地(靚),可是衣著/樣子/化裝…
也可欣賞下吧。。。
所以根本冇可以唔𥄫女囉

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-5-13 12:58 發表
琴晚同男朋友同埋佢啲朋友食飯,佢哋討論緊最近發現嘅ig性感女好自然就會討論身材,其中一個朋友話佢曾經喺酒吧見到呢個性感女仔請佢飲杯嘢之後覺得唔係鬼影變幻球喎
男朋友冇啦啦爆咗句:酒吧同人哋飲杯嘢就知人哋係真嘢?邊有咁易分呀?
其實係咪唔記得咗我都在場,可以咁直接講嘢我好細聲咁講咗句:原來你係鑑奶師…

佢有朋友聽到之後用眼神話畀我男朋友知,男朋友即刻話佢唔𥄫女!就算喺街 ...
檢肚自己

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-5-13 12:58 發表

佢有朋友聽到之後用眼神話畀我男朋友知,男朋友即刻話佢唔𥄫女!就算喺街 ...
唔好以為自己好開通。

男人唔可以放太鬆,否則越來越大膽

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-5-13 13:28 發表

敢落手我真係手都剁咗佢
嚇鬼咩一個膝撞你即刻跪低喇

比女𥄫 

你見到靚仔都𥄫啦 好正常

引用:

好男人

信嗰個就蠢

引用:

佢搞基當然唔目及女

因住佢中出即飛你

哈哈哈
眼神説話你都知?
超自然力量吖
堅勁

引用:
原帖由 我唔係壞人 於 2022-5-13 13:43 發表

唔好以為自己好開通。

男人唔可以放太鬆,否則越來越大膽
睇都唔得又好似太過份…

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]