• 瀏覽: 45,156
  • 回覆: 189
  • 追帖: 5
佢話同居生活無想像中咁Happy。
又話一齊生活過才真正了解對方,所以覺得大家唔夾, 夾硬喺埋一齊遲咗都係分手,話長痛不如短痛喎。
我又唔覺得這一星期同居生活有咩唔開心,都唔知佢諗乜,有咩方法可以令男友改變主意,好唔捨得。

引用:
原帖由 平調呼吸 於 2022-5-13 12:19 發表
又話一齊生活過才真正了解對方,所以覺得大家唔夾, 夾硬喺埋一齊遲咗都係分手,話長痛不如短痛喎。
我又唔覺得這一星期同居生活有咩唔開心,都唔知佢諗乜,有咩方法可以令男友改變主意,好唔捨得。
一條死魚,係唔會明白死魚,有多令人討厭的~

試過咪算囉

賽後檢討啦!星期內發生什麼事

一定係你D床戲太浮誇

基會再來

九成另結新歡, 食完就鬆人話性格不合分手啦!

引用:
檢肚自己

又一被食即氣息鳥

格劍格唔出火花

引用:
你男友趙完鬆

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-5-13 12:45 發表

一條死魚,係唔會明白死魚,有多令人討厭的~
可能佢唔肯日日深蹲佢條仔

一個星期就玩厭⋯⋯

引用:
有啲乜嘢唔夾?

鍵盤翻頁
左右