• 瀏覽: 9,793
  • 回覆: 48
阿媽最近買左個可以感應凍水定熱水既野返黎笠住個水龍頭,以為舊野可以有埋濾水功能點知原來只可以睇個舊野分依家開緊凍水熱水定暖水
初初舊野仲要裝左係洗手盤到,裝完舊野啲水唔知點解勁左,一起身去完廁所洗手開個下好易比佢嚇親仲要搞到成身濕晒
結果依家舊野裝左去沖涼個水龍頭上面…

我自己買過個智能垃圾桶,淨係識開蓋但原來佢唔識自己閂返個蓋要手動閂
以為可以唔洗掂到個垃圾桶,點知都係要掂到佢,仲煩過以前就咁用垃圾袋

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2022-5-12 16:36 發表
阿媽最近買左個可以感應凍水定熱水既野返黎笠住個水龍頭,以為舊野可以有埋濾水功能點知原來只可以睇個舊野分依家開緊凍水熱水定暖水
初初舊野仲要裝左係洗手盤到,裝完舊野啲水唔知點解勁左,一起身去完廁所洗手開個下好易比佢嚇親仲要搞到成身濕晒

我自己買過個智能垃圾桶,淨係識開蓋但原來佢唔識自己閂返個蓋要手動閂
以為可以 ...
RE: 曾經買過啲咩唔等洗野返屋企?

椅腳貼,原來黏力貼不實,會脫出來的。

圓形膠掛勾,掛勾自身太重,根本是黏不緊牆,會自動掉下來的。

泡泡瓶,可以將沖涼或洗手液,變成泡泡,但是個按掣很緊。

噴壺,原來漏水的。

花灑頭,都係漏水的。

指甲鉗,一用就會自動解體的。

有些買回來,產品質量就有問題,

根本上就用唔到,所以極之唔等駛。

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2022-5-12 16:36 發表

以為可以 ...
嗰啲乜乜按摩器,睇佢示範嗰陣就好,自己返嚟用就冇作用嘅。

引用:
原帖由 黃金工程 於 2022-5-13 00:16 發表

噴壺,原來漏水的。

花灑頭,都係漏水的。

同意呀,貼牆掛嘢鈎冇辦法黐實,整整吓實甩落嚟

@聖利aaron 師兄全屋都係

早幾年紅極一時的卡拉OK咪....老婆話要買, 買左兩枝, 買完基本上無用過.....

引用:

以為可以 ...
點智能咪一樣要倒垃圾,異次元垃圾桶買左唔使倒垃圾就有用

引用:
原帖由 黃金工程 於 2022-5-13 00:16 發表

噴壺,原來漏水的。

花灑頭,都係漏水的。

指甲鉗一用就自己解體咁得人驚?
圓形膠掛勾都係,我一直以為係我掛既野太重,原來係佢自己太重…

引用:
原帖由 QQ206 於 2022-5-13 00:20 發表

嗰啲乜乜按摩器,睇佢示範嗰陣就好,自己返嚟用就冇作用嘅。
係咪肌肉個隻?

引用:
原帖由 winsonhlc 於 2022-5-13 14:21 發表
早幾年紅極一時的卡拉OK咪....老婆話要買, 買左兩枝, 買完基本上無用過.....
我屋企都有枝…仲有本早排好興既油顏色簿話拎黎減壓,點知都冇油過

引用:
原帖由 k1l 於 2022-5-13 15:21 發表

點智能咪一樣要倒垃圾,異次元垃圾桶買左唔使倒垃圾就有用
諗住可以唔洗掂垃圾桶蓋呀嘛,點知佢智能個位係開蓋唔包閂蓋!

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2022-5-13 16:32 發表

係咪肌肉個隻?
有兩個喺度,都唔知佢係咪肌肉啊

摺衫神器、伸展背脊的板、雪條模

多到數唔晒

哈哈!太多了! 果D小家電, 好多用左一次就唔用了!

鍵盤翻頁
左右