• 瀏覽: 3,508
  • 回覆: 19
收到朋友送嘅美白丸,之前一路dump埋一邊
上個月終於啲起心肝食啦
食左一個月,膚色真係明顯亮白左d
就連之前嘅千年痘印都淡左,真係幾神奇!!
搞到我都即刻問個fd係邊度買,回購左繼續食
真係值得一試!

一個月就睇到效果 好吸引

引用:
原帖由 dunaskmela 於 2022-5-11 15:18 發表
收到朋友送嘅美白丸,之前一路dump埋一邊
上個月終於啲起心肝食啦
食左一個月,膚色真係明顯亮白左d
就連之前嘅千年痘印都淡左,真係幾神奇!!
搞到我都即刻問個fd係邊度買,回購左繼續食
真係值得一試!
全身都白咗??

呢隻好似有d貴, 我之前食fancl都有d用, 不過我食collegen+vit.c都有白到

之前係日本旅遊,都買左好多美白丸仲未食

我食白兔牌美白丸.  上網係日本買送來HK.
平好多. 香港買一樽400幾. 係日本買, 400幾可以買3樽.

我食左一年, 班真係淡左, 個人都白左.

食一個月就見效?好吸引啊~~
夏天好需要全身美白囉

引用:
原帖由 提子雪條 於 2022-5-12 08:23 發表

全身都白咗??
係啊 全身都有白左

有冇咁神奇呀好想試下

引用:
原帖由 tungling7 於 2022-5-16 13:59 發表
食一個月就見效?好吸引啊~~
夏天好需要全身美白囉
係啊 不過我諗人人效果唔同,我個frd嗰陣食咗差唔多二個月見到效果

引用:
原帖由 梓藍 於 2022-5-13 14:53 發表
之前係日本旅遊,都買左好多美白丸仲未食
有時間咪開嚟試下食囉 唔食又浪費左架啦

引用:
原帖由 RReenn 於 2022-5-12 20:21 發表
呢隻好似有d貴, 我之前食fancl都有d用, 不過我食collegen+vit.c都有白到
係貴少少 但係最緊要睇到有效果
冇效果食嚟都冇意思

引用:
原帖由 lossyPOPO 於 2022-5-14 23:28 發表
唔敢亂食 寧願去做機 入口嘅點都好似會對身體有影響
我食呢款主要成分就係水晶番茄,所以好天然

請問一盒可以食幾耐?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]