• 瀏覽: 10,859
  • 回覆: 84
如果把所有都列出來,相信十版紙也寫不完,但最令我不滿的是,每次上我家都喧賓奪主,把自己當成是主人家😡

幫佢好似老奉甘!成日教你做人!基本依家我同佢冇聯絡!

引用:
原帖由 大虎源 於 2022-5-11 07:17 發表
你有冇諗吓老婆的感受嗎?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-5-11 05:04 發表
如果把所有都列出來,相信十版紙也寫不完,但最令我不滿的是,每次上我家都喧賓奪主,把自己當成是主人家😡
佢一上來, 妳就過去陪老爺

引用:
原帖由 silly__marso 於 2022-5-11 10:07 發表

佢一上來, 妳就過去陪老爺
容不易雀巢鳩佔?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-5-11 10:30 發表

容不易雀巢鳩佔?
咁睇下邊個"佔"邊個啦?

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-5-11 05:04 發表
你唔公平, 你應該寫埋外母與奶奶

見錢開眼

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-5-11 14:54 發表

你唔公平, 你應該寫埋外母與奶奶
男人祇有外母,奶奶的不是,留番女人寫

引用:
上嚟講呢啲把L咩
唔滿意咪直接當面大大聲小九佢囉
唔小9佢咪次次係咁,一於小爆佢,等佢乖乖哋以後唔會令你討厭

引用:
原帖由 大虎源 於 2022-5-11 07:17 發表

你小佢佢又小你,見一次互小一次

引用:
原帖由 Funseeker2015 於 2022-5-11 21:14 發表

男人祇有外母,奶奶的不是,留番女人寫
AV都有呢啲男人與外母愛愛情節啦

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-5-11 21:27 發表

上嚟講呢啲把L咩
唔滿意咪直接當面大大聲小九佢囉
唔小9佢咪次次係咁,一於小爆佢,等佢乖乖哋以後唔會令你討厭
正宗黃絲行為

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-5-11 21:32 發表

AV都有呢啲男人與外母愛愛情節啦
難怪香港不繼退步,就係有你這種人

太迷信

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]