• 瀏覽: 17,212
  • 回覆: 84
  • 追帖: 2
世界上唔係男就女,唔係同男人食飯就係同女人食飯,年頭話想同前前女友復合但我到依家都未成功追得返佢…
上星期同個大學女同學一齊食飯,其實只係因為佢結婚想比帖我所以順便食餐飯
個日食飯我都有同前前女友講我約左人食飯又有如實報告同咩人食去邊到食,諗住咁樣夠安全
點知個日食完飯之後前前女友就話我係咪冇恆心想追返佢,所以我同其他異性單獨出去食飯又覺得我係同個異性有曖昧先會應約…

明明一早都講左出去食飯既目的,但係佢就死都唔信
佢係想暗示我可以同佢再次表白咁樣詐嬌定佢真心覺得同異性單獨出去食飯就一定有啲野?

Action speak louder than words.
前前女友即不是現任女友,要交代嘅咩?咁前女友又唔使交代咩?這不是佢對你信任問題,而你婆媽的問題。唔通同女同事,表妹,EE,姑姐單獨食飯,又係曖昧既行為?

引用:
原帖由 袋中來了貓奴 於 2022-5-10 16:45 發表
前前女友即不是現任女友,要交代嘅咩?咁前女友又唔使交代咩?這不是佢對你信任問題,而你婆媽的問題。唔通同女同事,表妹,EE,姑姐單獨食飯,又係曖昧既行為?
因為佢知我想同返佢一齊囉…
女性朋友就係公敵,女性親戚就冇事

前前女友仲理佢做咩
男人老狗食回頭草,無L用
幫n手西埋單

一陣,男同男食鈑,又話攪機,理西d人點講
·

引用:
原帖由 amstrong668 於 2022-5-10 18:56 發表
一陣,男同男食鈑,又話攪機,理西d人點講
·
女同女食飯又話磨豆腐

咁都嘈,啪啪再飛

出街要同前前女友交代??有病就去睇醫生喇

引用:
原帖由 Feeleton 於 2022-5-10 16:34 發表
世界上唔係男就女,唔係同男人食飯就係同女人食飯,年頭話想同前前女友復合但我到依家都未成功追得返佢…
上星期同個大學女同學一齊食飯,其實只係因為佢結婚想比帖我所以順便食餐飯
個日食飯我都有同前前女友講我約左人食飯又有如實報告同咩人食去邊到食,諗住咁樣夠安全
點知個日食完飯之後前前女友就話我係咪冇恆心想追返佢,所以我同其他異性單獨出去食飯又覺得我係同個異性有曖昧先會應約…

明明一早都講 ...
做梗下靶…就梗係你唔啱啦~~

當你係兵咋

引用:
原帖由 Feeleton 於 2022-5-10 17:51 發表

因為佢知我想同返佢一齊囉…
女性朋友就係公敵,女性親戚就冇事
算吧啦執到都喊三聲

你件前前女友都幾好笑,又唔係有心同你翻撻又要呷醋。

果然係瘦田冇人耕,耕開有人爭

終於知道佢點解仲未同前女友復合😂

引用:
原帖由 Feeleton 於 2022-5-10 16:34 發表

明明一早都講 ...
攞帖攞嘢梗係唔同啦,但如果平時你經常約同一條女食飯而你又話冇嘢,好似品姨陶三姑你會唔會嘥時間經常約佢食飯?

佢覺得你呃佢,佢唔信你哋係普通朋友囉,可能佢係比較敏感嗰種,我之前都試過有人介紹咗個男仔,本來覺得佢幾好,點知在fb見到佢同其他女仔出去玩的相,之後佢約我食飯,我無再show佢,呢啲敏感嘢最好收埋啲,例如同女仔單獨食飯。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]