• 瀏覽: 18,478
  • 回覆: 77
Cls

年紀大冇腦

人體蜈蚣

Crazy 

應該放冰格至啱

Are you serious 

引用:
原帖由 Blodwen 於 2022/5/10 10:58 AM 發表
一打開個雪櫃見到有個膠樽裝住啲啡色物體,真係會覺得崩潰,嗰下仲要唔知係咩嚟,拎咗上手望先知係大便...

後尾問老公先知原來係老爺既,佢要拎啲大便去化驗,而佢為咗保存「新鮮」,佢就咁放落雪櫃,仲要冇用個袋裝住!

我嘗試好隱約咁問老爺,佢同我講驚啲大便放喺出面會變壞!仲話已經用紙抹乾淨!
佢都講到咁,我點覆佢好喎...
你放返你D大便入雪櫃囉, 睇下佢接唔接受到

引用:
原帖由 Blodwen 於 2022-5-10 10:58 發表
一打開個雪櫃見到有個膠樽裝住啲啡色物體,真係會覺得崩潰,嗰下仲要唔知係咩嚟,拎咗上手望先知係大便...

後尾問老公先知原來係老爺既,佢要拎啲大便去化驗,而佢為咗保存「新鮮」,佢就咁放落雪櫃,仲要冇用個袋裝住!

我嘗試好隱約咁問老爺,佢同我講驚啲大便放喺出面會變壞!仲話已經用紙抹乾淨!
You are so caring 
老爺你唔舒服,我下次陪你覆診
一家和諧

引用:
原帖由 Blodwen 於 2022-5-10 10:58 發表

你同老爺講咁樣保唔到鮮的因為係温度太凍了,叫佢呑番落肚保温才對的,去到化驗所先疴番出嚟最新鮮,保證有影響結果的。

你答你老爺,唔好意思,食咗!

引用:

洗乜咁緊張喎!你老爺又唔係留比你食嘅!放鬆啲啦!

哇DIU,隔住個MON都聞到臭味

引用:

你問佢…點樣將啲💩放落膠樽到

真係諗到崩潰 深表同情

哈哈哈
個雪櫃消咗毒都唔要得了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]