• 瀏覽: 35,012
  • 回覆: 3,876
  • 追帖: 2
+58
會計靚女,中女4+,有男朋友,但被怱略,長期得不到滿足,有怨言!

一次行東涌至大澳之旅,居然變咗本尊情人!這種關係依家仲維持緊,各位兄弟姊妹點睇?

引用:
原帖由 專神 於 2022-5-8 08:16 發表
會計靚女,中女4+,有男朋友,但被怱略,長期得不到滿足,有怨言!

一次行東涌至大澳之旅,居然變咗本尊情人!這種關係依家仲維持緊,各位兄弟姊妹點睇?
有無諗過點解全部都係中女?
因為人到中年,睇錢睇緊左……

引用:

https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

一日之姦就可以有咁很大嘅變化…

唔好問“兄弟姊妹“喇~

叫“醫生姑娘“會適合啲㗎~~~

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2022-5-8 09:49 發表

有無諗過點解全部都係中女?
因為人到中年,睇錢睇緊左……
分享本人嘅經歷,正符合本群的”情情愛愛”

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-5-8 10:04 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=1&tid=30563972&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy

一日之姦就可以有咁很大嘅變化…

唔好問“兄弟姊妹“喇~

叫“醫生姑娘“會適合啲㗎~~~ ...
看你的回覆,一笑置之!本人的艷遇,確係多!

引用:
原帖由 專神 於 2022-5-8 11:16 發表

分享本人嘅經歷,正符合本群的”情情愛愛”
無話唔係。
只係反思,
中女的選擇的情愛生活……

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2022-5-8 11:19 發表

無話唔係。
只係反思,
本人也到中年

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2022-5-8 11:19 發表

無話唔係。
只係反思,
呢度是一個分享嘅地方,也符合群規,分享無妨!

引用:

無話唔係。
只係反思,
必定有人回:精神病呀,食藥呀,基佬呀….等等,係呢度只是分享下,真的不要放係心,否則你就輸了!

4+都未結婚?

引用:
原帖由 sowina 於 2022-5-8 11:49 發表
4+都未結婚?
未,她男朋友不肯娶,説未儲到錢!

引用:
原帖由 專神 於 2022-5-8 11:50 發表

未,她男朋友不肯娶,説未儲到錢!
咁即係想搵你埋單啦😂😂😂

引用:
原帖由 sowina 於 2022-5-8 11:52 發表

咁即係想搵你埋單啦😂😂😂
唔知佢有冇咁諗,但佢又唔捨得佢男朋友,因為佢男朋友比我靚仔。😀

引用:

唔好再嘥時間,及早轉基!

引用:
原帖由 風雅頌3 於 2022-5-8 11:56 發表

唔好再嘥時間,及早轉基!
點解你會咁講嘅