• 瀏覽: 7,992
  • 回覆: 37
小弟大灣區人,條女一日一次正常嗎?宜家收工都驚翻屋企,又搞野,只能故意話OT十一點先返屋企,攰啊。

引用:
原帖由 啊嫂唔好甘 於 2022-5-7 17:09 發表
小弟大灣區人,條女一日一次正常嗎?宜家收工都驚翻屋企,又搞野,只能故意話OT十一點先返屋企,攰啊。
姨媽冇搵?

姨媽我可以休息

引用:
分手啦。

有得攪都唔攪有冇攪錯呀...一日一次咋喎

引用:
正常人一日三次,每4小時一次

引用:
正常,十足我以前個女友,我隔日同佢做都話少,痴線,有時間唔中,行行下街又想要,入公廁做,車震唔洗講,唔好以為好爽,呢d女除時出軌,有戴帽風險,當時佢夠撚膽死同我提意玩交換partner  玩,我當然冇採佢,衣加諗番,早知果時換啦,衣加佢又唔係我老婆。🤣,仲有,同佢分咗手一,兩年後,有時打比我,話出泥聚下,食飯,原來撩我打友宜波,一打打咗6年左右先停,所以,你話女友大食好唔好呢?😂

引用:
原帖由 持久男 於 2022-5-10 16:54 發表
有得攪都唔攪有冇攪錯呀...一日一次咋喎
以前我同你一樣諗法,當你好似我以前咁,識到件大食,佢仲係大波,當時22歲,開頭真係爽到暈,耐d食落你就知,比你任食,有日你會頂唔順,睇我上面留言比上面師兄。😂

引用:
原帖由 一嗚 於 2022-5-13 01:36 發表

以前我同你一樣諗法,當你好似我以前咁,識到件大食,佢仲係大波,當時22歲,開頭真係爽到暈,耐d食落你就知,比你任食,有日你會頂唔順,睇我上面留言比上面師兄。😂
做人最緊要‘識得’放手😜

引用:
同你就一日一次同其他男人就一日幾次

引用:

搵個兄弟一齊3P

引用:
原帖由 用愛發電 於 2022-5-11 21:01 發表

正常人一日三次,每4小時一次
痾尿咩

引用:

KEEP住食我真係冇問題架喎...果時拍拖隔日攪一攪就2次...7個月攪左過百次...攪到酒店個阿姐都記得我地

引用:
https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30573732

呢條女可以不停係咁戰

熱戀期正常。。。你自己身子差無辦法啦。。
我同我現在個老婆拍拖個半年都系每日一次。。

鍵盤翻頁
左右