• 瀏覽: 7,965
  • 回覆: 28
如題,唔想再去d要綁plan既美容院做facial

引用:
原帖由 自傲重要的樹苗 於 2022-5-6 16:57 發表
而家好多聲稱單次既美容院,同時會賣package....所以A記/B記/JC已經有d變質…真的要小心!
樓主介唔介意一人美容師小店? 唔介意就有很多選擇…

自己做開恆x,係尖沙咀,有單次收費facial

引用:
原帖由 自傲重要的樹苗 於 2022-5-6 16:57 發表
Superb Skin,單次收費,效果一流👍🏻👍🏻👍🏻

係觀塘工廠區做開, 好多年, 一直都係單次收費

引用:
原帖由 偉大弱小的海帶 於 2022-5-10 15:35 發表
自己做開恆x,係尖沙咀,有單次收費facial
感謝回覆。呢間可唔可以用消費券?

我同事介紹我去嗰間係沙田石門,可以單次收費,唔知方唔方便你,我已經做過3次,講明唔會買plan,只做單次,佢哋又真係冇sell,同事就有買5次plan ,係平少少🤏,不過佢自己話做得勤力,所以都好快用完,我自己就懶,間唔中先做一次,所以都係揀單次做穩陣😂

引用:
原帖由 仲夏啲豬豬 於 2022-5-12 20:59 發表
我同事介紹我去嗰間係沙田石門,可以單次收費,唔知方唔方便你,我已經做過3次,講明唔會買plan,只做單次,佢哋又真係冇sell,同事就有買5次plan ,係平少少🤏,不過佢自己話做得勤力,所以都好快用完,我自己就懶,間唔中先做一次,所以都係揀單次做穩陣😂
你果間叫咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 仲夏啲豬豬 於 2022-5-18 10:18 發表

悠妍美容
我去過,係咪有盆水用毛巾仔幫你洗面?!

提示: 違規內容已被屏蔽
我去果間就可以單次,可以package ,我覺得幾抵,又成日有treatment 送,不過喺中環,唔知近唔近你

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-5-18 13:49 發表

唔知係咪你講果間,係樓上鋪

引用:
原帖由 kimmi628 於 2022-5-18 13:49 發表

又約咗下星期日去,我好懶,一般一個月左右先做一次🙈

引用:
原帖由 仲夏啲豬豬 於 2022-5-19 09:57 發表

唔知係咪你講果間,係樓上鋪
yes, 但有叫我買package...佢話單次就唔包做埋頸咁...之類說話…所以並不是真的單次消費鋪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]