• 瀏覽: 4,563
  • 回覆: 9
+2
想買肉色絲襪,在荃灣,有無推介邊度買。
自己打算明天去日式百貨公司去買日本貨,想看看大家有無推介。
之前買過德國的,覺得很緊,所以不想買歐洲貨。(所以不打算去馬莎)

引用:
原帖由 粟子蛋糕Fiona 於 2022-5-5 23:21 發表
之前買過德國的,覺得很緊,所以不想買歐洲貨。(所以不打算去馬莎)
重有人著絲襪?

引用:
原帖由 ptc2005 於 2022-5-6 21:36 發表

重有人著絲襪?
有,返工。不過夏天,都是肉膚色多。

引用:
原帖由 粟子蛋糕Fiona 於 2022-5-6 22:59 發表

有,返工。不過夏天,都是肉膚色多。
真係好少見,所以你想買都有少困難

引用:
原帖由 粟子蛋糕Fiona 於 2022-5-5 23:21 發表
去日式百貨公司找到嗎?

引用:
原帖由 ptc2005 於 2022-5-7 18:31 發表

去日式百貨公司找到嗎?
找到了。

引用:
原帖由 粟子蛋糕Fiona 於 2022-5-7 22:59 發表

找到了。
啱心水 👍

引用:
以前荃灣千色有專賣絲襪的,係扶手梯旁,現在好像沒有,我也很久冇行千色,如果想買日本絲襪可以試吓去荃灣吉之島,其他地方如log-on都有厚木的絲襪,希望幫到你

引用:
原帖由 思雯絲襪 於 2022-5-9 11:29 發表

以前荃灣千色有專賣絲襪的,係扶手梯旁,現在好像沒有,我也很久冇行千色,如果想買日本絲襪可以試吓去荃灣吉之島,其他地方如log-on都有厚木的絲襪,希望幫到你
謝謝你啊。
最後我去了千色店問,因為我印象中都是扶手電梯旁有賣襪的,但去到見沒有了,問過店員,千色店現在無賣了。
所以去左吉之島搵,找到了。

最後買這兩件,我見同牌子名,分別是中國制和日本制。價錢一樣,中國制1pack2ea,日本制1pack只有1ea。
我就都買來了試下quality先。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]