• 瀏覽: 5,207
  • 回覆: 32
我都知自己衰咗,平時成日講粗口,女朋友都提過係我係佢阿媽面前要忍下口,因為佢阿媽唔喜歡人講粗口。
是咁的,家陣可以4人一檯食飯,女朋友就約埋佢阿媽出黎一齊食飯,諗住幫我係佢阿媽面前做返啲形象工程。
成餐飯都幾OK,大家都有講有笑,我忍住唔講粗口,佢阿媽又識做咁唔會抽"程"我呢樣唔好,果樣唔好。
諗住呢餐飯就可以順利完成。等埋單果陣,女朋友行開咗去洗手間,得返我同佢阿媽係度吹水,都係冇咩野。
女朋友去完洗手間個下,唔知佢做乜勁,冇啦啦從後嚇我一下,搞到我本身飲緊水都係因為佢一嚇而整濕咗個人,之後就好本能咁講句 : "我X你老X咩,做乜X冇啦啦嚇我呀?搞到我濕X晒啦"
衝口而出之後我就知自己hihi了,佢阿媽啤住咗我,我女朋友冇眼睇....
之後女朋友話佢阿媽叫我母親節唔洗同女朋友一齊同佢食飯,話唔想比人當面問候..............
可以送咩母親節禮物補飛??
有咩計仔可以哄返女朋友個阿媽???

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2022-4-29 14:56 發表
我都知自己衰咗,平時成日講粗口,女朋友都提過係我係佢阿媽面前要忍下口,因為佢阿媽唔喜歡人講粗口。
是咁的,家陣可以4人一檯食飯,女朋友就約埋佢阿媽出黎一齊食飯,諗住幫我係佢阿媽面前做返啲形象工程。
成餐飯都幾OK,大家都有講有笑,我忍住唔講粗口,佢阿媽又識做咁唔會抽"程"我呢樣唔好,果樣唔好。
諗住呢餐飯就可以順利完成。等埋單果陣,女朋友行開咗去洗手間,得返我同佢阿媽係度吹水,都係冇咩野。
...
你有冇諗過伯友想唔想先

引用:
原帖由 拍拉拍拉櫻之花 於 2022-4-29 14:57 發表

你有冇諗過伯友想唔想先
講就要做咩

伯友係咪想先?

唔髮補 直接話呢個就係真實既自己

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2022-4-29 14:56 發表
...
打電話比佢老母,直接約佢老母爆房~

要比佢知道,你唔係剩係得把口嘅人嚟!!

3p拉

引用:
...
無一個阿媽,會鍾意自己個女,嫁個郁下就出粗口,控制唔到自己嘅男人,容乜易下次出手打佢個女架。

最重要係言出必行唔係佢老母會以為你呃佢個女

直頭同佢老母扑野,講得出做得

引用:
原帖由 印度凸警 於 2022-4-29 19:45 發表
最重要係言出必行唔係佢老母會以為你呃佢個女
好孩子

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2022-4-29 19:17 發表

無一個阿媽,會鍾意自己個女,嫁個郁下就出粗口,控制唔到自己嘅男人,容乜易下次出手打佢個女架。
吾系有林善嫁比火爆男人理論,好多女人會接受

引用:
原帖由 小小螞蟻仔 於 2022-4-29 15:01 發表

講就要做咩
要做真漢子,做啦

引用:
原帖由 三妻四妾 於 2022-4-29 19:57 發表

吾系有林善嫁比火爆男人理論,好多女人會接受架
乜有咁嘅理論嘅咩?

引用:
...
未來外母只係嬲你講一套做一套!快啲真係去x佢啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]