• 瀏覽: 17,456
  • 回覆: 45
  • 追帖: 1
今時今日出軌絕對唔係麻甩佬人夫專利!
根本好多人妻早已頂唔順屋企嗰個死佬出咗軌十世!
咁,請問一下師姐們,出咗軌嘅妳點面對屋企嗰件嘢呢?

會唔會好似其他版友話齋:一日到黑都黑口黑面

從前習慣一人,喜歡看天色藍藍風在滲,愛與疾風競賽,笑著去孤獨行...
你唔明白雌性嘅物體
係若無其事 唔再畀你掂
動物世界係咁

引用:
原帖由 天壇 於 2022-4-24 00:07 發表
你唔明白雌性嘅物體
係若無其事 唔再畀你掂
動物世界係咁
同意
真係聽過好多過來人講過,個老婆某年某月某日唔再同老公做愛、唔再俾老公掂⋯甚至分床分房瞓
呢啲就係婚姻

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-4-24 18:55 發表

同意
真係聽過好多過來人講過,個老婆某年某月某日唔再同老公做愛、唔再俾老公掂⋯甚至分床分房瞓
呢啲就係婚姻
我係男,瞓梳化好多年了,她應該俾我的,但我真的不太想要,黑口黑面就緊。

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-4-23 20:47 發表

以後都唔會俾屋企嗰件掂咪得囉!

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-4-23 20:47 發表

淫妻成日出黎搞後生靚仔

引用:
原帖由 人類仔 於 2022-4-26 11:31 發表

淫妻成日出黎搞後生靚仔
不是 搞
是 食

引用:

行得出去一定有原因,可苦還想…..

引用:
原帖由 applebbkk1982 於 2022-4-26 18:53 發表

不是 搞
是 食
你仲唔係老江湖

男人出軌後有跡可尋
女人出軌後係毫無痕跡

引用:
原帖由 lis626 於 2022-4-27 12:20 發表
男人出軌後有跡可尋
女人出軌後係毫無痕跡
未必
你覺得出咗軌嘅女人可以高深莫測到無跡可尋只係你唔夠細心
不過如果細心體貼嘅人夫又點會令妻子出軌
其實「若要人不知 除非己莫為」!所以一定有破綻

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-4-27 20:32 發表

未必
你覺得出咗軌嘅女人可以高深莫測到無跡可尋只係你唔夠細心
不過如果細心體貼嘅人夫又點會令妻子出軌
其實「若要人不知 除非己莫為」!所以一定有破綻
我反而係覺得好多女人有個特性

見得太多
女人總會係覺得男人身邊 ge 朋友會教壞佢哋老公
而男人就唔會諗呢 d 咁 ge 嘢
男人一出街就俾老婆屌老母
但老婆出去就係同 d 姊妹 gathering (當然呢 d 時間就夠晒佢玩了)

引用:
原帖由 lis626 於 2022-4-27 21:37 發表

我反而係覺得好多女人有個特性

見得太多
女人總會係覺得男人身邊 ge 朋友會教壞佢哋老公
而男人就唔會諗呢 d 咁 ge 嘢
男人一出街就俾老婆屌老母
但老婆出去就係同 d 姊妹 gathering (當然呢 d 時間就夠晒佢玩了)
所以出軌都容易好多囉
大把麻甩佬食人妻食到嘔
戴咗綠帽嘅人夫仲on99十下十下

引用:

時運高當睇唔到

引用:
原帖由 MYPIZZA 於 2022-4-27 22:41 發表

所以出軌都容易好多囉
大把麻甩佬食人妻食到嘔
戴咗綠帽嘅人夫仲on99十下十下

我仲記得當年初出嚟做嘢嗰陣有個男同事
佢應該就50咁上下
我哋都成日見佢老婆同個女嚟等佢放工
感覺係好溫馨 ge 家庭
我自己做咗一年都唔夠就走咗
之後聽返 d 同佢熟 ge 同事講
後尾原來發生咗件大事
佢老婆等個女18歲之後就同佢攤牌
原來佢老婆已經出面同個姦夫偷咗十九幾年