• 瀏覽: 4,003
  • 回覆: 38
如果她要一邊返工,上邊讀緊個課程,佢係咪多數會拒絕其他男仔,要等佢讀完先有機會。

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-4-20 12:29 發表
如果她要一邊返工,上邊讀緊個課程,佢係咪多數會拒絕其他男仔,要等佢讀完先有機會。
又返工又返學,條女身邊肯定有大把狗公大把兵

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-4-20 12:29 發表
等就無謂,唔值得等,人地向前走,你在哪裏等?

引用:
原帖由 不基含情的妹頭 於 2022-4-20 12:49 發表

等就無謂,唔值得等,人地向前走,你在哪裏等?
都係的。

也不是,要睇你哋有幾鍾意,同識唔識分配時間。
我搭車返工嗰一粒鐘都有讀書,通常都趕得切阿sir未教到前已備好課,交功課亦從未試過申請延期。

睇你舊帖,半工讀個女仔係咪就係你一直暗戀個女同事?
咁你唔使諗喇,你偷拍女同事裙底單嘢,已經喺公司傳開晒,你暗戀嗰個女同事一定知道,你唔使旨意可以追到佢。

引用:
原帖由 pp1123 於 2022-4-20 12:59 發表
睇你舊帖,半工讀個女仔係咪就係你一直暗戀個女同事?
咁你唔使諗喇,你偷拍女同事裙底單嘢,已經喺公司傳開晒,你暗戀嗰個女同事一定知道,你唔使旨意可以追到佢。
中九成

引用:
原帖由 Demetrius 於 2022-4-20 12:59 發表
也不是,要睇你哋有幾鍾意,同識唔識分配時間。
我搭車返工嗰一粒鐘都有讀書,通常都趕得切阿sir未教到前已備好課,交功課亦從未試過申請延期。
只係我鍾意佢,被冷淡回應,所以問下。

引用:
既然你在公司衰咗,人哋唔會鍾意你,不如趁早轉基!

引用:
原帖由 風雅頌3 於 2022-4-20 13:11 發表

既然你在公司衰咗,人哋唔會鍾意你,不如趁早轉基!
我仲年輕,想試多幾年。如果都係唔得,再向各位師兄請教點轉

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2022-4-20 13:12 發表

我仲年輕,想試多幾年。如果都係唔得,再向各位師兄請教點轉
時間唔等人,愛要及時,你都係早啲轉啦!

溝第二個啦...隔離果個等左好耐啦

引用:
佢只係會拒絕啲偷拍佢裙底嘅變態佬啫…

我識的人不多,現在識人更加困難。所以想睇下如果讀書是普遍理由,我等佢讀完之後再看看有無機會。

引用:
原帖由 持久男 於 2022-4-20 15:30 發表
溝第二個啦...隔離果個等左好耐啦
很難識人,她在我心中幾時都有位置。
你指邊個隔離?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]