• 瀏覽: 2,373
  • 回覆: 21
  • 追帖: 1
+2
我自己嘅首選就係炭燒魷魚 串燒 辣魚蛋 爆谷汽水 你哋去睇戲嘅時候又會買啲乜嘢入去呀

花生,啲殼隨手掉

咬蔗😬

引用:
原帖由 深海異樹枝 於 2022-4-16 21:07 發表
花生,啲殼隨手掉
隨手掉又唔好 如果有個膠袋或者嗰個紙袋剝落去擺落去嗰度走嗰陣時咁喺戲院嘅垃圾桶裏面或者帶走會有公德心啲

引用:
原帖由 wong7fai 於 2022-4-16 21:13 發表
咬蔗😬
齋食蔗唔飲嘢唔食嘢呀 其實以前睇電影就等於我哋而家喺屋企煲劇咁 鍾意食自己食嘅嘢去睇自己鍾意睇嘅電視 不過我講嗰個年代去戲院真係好開心 而且令人懷念以正仔入戲院睇嘅戲 仲有戲院門外嘅車仔檔 雖然係街邊車仔檔架 但係啲嘢好好食㗎 亦都係以前嘅特色 呢啲嘢真係好 令人懷念

m記套餐,嘿嘿。。

引用:
原帖由 wong7fai 於 2022-4-16 21:13 發表
咬蔗😬
太硬了

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-17 08:48 發表

太硬了
點會硬呀。以為戲院門口有車仔蒸住啲蔗,重有粟米,烤魷魚。不過我太細,未食過。我係食戲院小賣部三花熱狗腸大嘅。

引用:
原帖由 三碌木 於 2022-4-17 09:58 發表

點會硬呀。以為戲院門口有車仔蒸住啲蔗,重有粟米,烤魷魚。不過我太細,未食過。我係食戲院小賣部三花熱狗腸大嘅。
哦,記得有燈色的生腸墨魚紅腸等等

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-17 10:00 發表

哦,記得有燈色的生腸墨魚紅腸等等
哦。係。重有橙色雞腳。不過呢樣淘汰更快,因為無加熱好易食物中毒。

引用:
原帖由 三碌木 於 2022-4-17 10:05 發表

哦。係。重有橙色雞腳。不過呢樣淘汰更快,因為無加熱好易食物中毒。
其實燈色小食幾污糟

引用:
原帖由 三碌木 於 2022-4-17 10:05 發表

你一定好鐘意啜腳趾了

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-17 10:12 發表

你一定好鐘意啜腳趾了
啜腳趾係情趣黎嘅。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]