• 瀏覽: 5,370
  • 回覆: 17
半年前,係交友app識到一個女仔,雙方傾咗一段時間就約出嚟食飯,大家都對大家有意思,就開始了.
一齊咗大半年,雙方都好開心,一齊行街食飯拍拖,由於我家庭出現問題,要抽好多時間陪家人同儲錢家人做大手術,迫於無奈之下,同女朋友傾訴,最終雙方同意和暫時和平分手,因為吾想拖累佢.所以都會分手後都做朋友,當然佢分手時。大家都有哭,但迫不得意.
冇想到,分手左2星期,今日照約食飯,佢告知準備拍拖了!!我問佢邊個識,佢話ig加朋友,一路都傾幾句,直至最近話追她,先約出來見面,就準備拍拖了。。。我當場心都碎哂
真係咁快可以放底新戀情???好無奈

引用:
原帖由 katikkevin 於 2022-4-16 00:00 發表
半年前,係交友app識到一個女仔,雙方傾咗一段時間就約出嚟食飯,大家都對大家有意思,就開始了.
一齊咗大半年,雙方都好開心,一齊行街食飯拍拖,由於我家庭出現問題,要抽好多時間陪家人同儲錢家人做大手術,迫於無奈之下,同女朋友傾訴,最終雙方同意和暫時和平分手,因為吾想拖累佢.所以都會分手後都做朋友,當然佢分手時。大家都有哭,但迫不得意.
冇想到,分手左2星期,今日照約食飯,佢告知準備拍拖了!!我問 ...
緣份嘅嘢好難講
樓主你應該可以搵到一個更好嘅💪🏻

引用:
原帖由 小小浩兒 於 2022-4-16 08:05 發表

緣份嘅嘢好難講
樓主你應該可以搵到一個更好嘅💪🏻
多謝你先呀💪💪,我只不過想不明白咁快就可以開始新戀情🙈,我係怕佢被人騙,我都會盡快調節自己心情

引用:
原帖由 katikkevin 於 2022-4-16 11:32 發表

多謝你先呀💪💪,我只不過想不明白咁快就可以開始新戀情🙈,我係怕佢被人騙,我都會盡快調節自己心情
識得咁講 證明樓主你真係好鍾意佢 亦都係真心對待感情 祝你好運

引用:
原帖由 小小浩兒 於 2022-4-16 22:09 發表

識得咁講 證明樓主你真係好鍾意佢 亦都係真心對待感情 祝你好運
係呀,迫不得意先行到依步

愛而不得,好難過

引用:
原帖由 katikkevin 於 2022-4-16 11:32 發表

網上嘅野 用咩方法識你,一樣同樣方法可以識其他人,你入世唔係咁淺吧 師兄

算喇 個女仔本身都未必好愛你~

引用:
原帖由 katikkevin 於 2022-4-16 00:00 發表
冇想到,分手左2星期,今日照約食飯,佢告知準備拍拖了!!我問 ...
你唔駛唔開心,呢個女仔分手兩星期就話已經就嚟拍拖,証明你係佢心目中唔係太重要,佢可能一路都玩緊交友app,根本冇停過,講真仲有好多其他既好女仔,唔好為咗一個唔係太愛你既女仔放棄成個森林呀

引用:
原帖由 鬼屋芳香的女俠 於 2022-4-23 10:33 發表
愛而不得,好難過

引用:
原帖由 初學駕駛者 於 2022-4-24 19:53 發表

你唔駛唔開心,呢個女仔分手兩星期就話已經就嚟拍拖,証明你係佢心目中唔係太重要,佢可能一路都玩緊交友app,根本冇停過,講真仲有好多其他既好女仔,唔好為咗一個唔係太愛你既女仔放棄成個森林呀
好呀~多謝你~

分手,都不敢看戀愛這兩個字,會心痛

唔好吊死起一棵樹上

如果佢已經去到適婚年齡,你唔應該怪責佢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]