• 瀏覽: 7,804
  • 回覆: 93
  • 追帖: 1
+4
記得呢後生嗰陣時呢有兩個同學仔 特別鍾意唱k 但係好奇怪佢兩個同我friend 但係佢兩個係唔啱㗎 可能佢哋各自都係風頭躉 一山不能藏二虎 記得呢以前唱一個k 係包一個飯兩杯嘢飲印像中四十零蚊五個50蚊 嘉禾餐廳 如果去食韓燒午市 都係三十幾蚊個人咋 講明夠事 我有位同學呢就最鍾意唱天上有青空一片 而我呢都唱得幾多嘅就係 亦都幾適合我嘅 命運就算顛沛流離 命運就算曲折離奇(病毒)就算恐嚇著您做人沒趣味 別流淚心酸更不應捨棄我願能一生永遠陪伴你 你今日做咗未呀

大家去唱k嘅時候又最鍾意唱乜嘢歌呢 頭先放唔到圖 所以將呢段嘢什開咗兩架

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-8 14:26 發表
記得呢後生嗰陣時呢有兩個同學仔 特別鍾意唱k 但係好奇怪佢兩個同我friend 但係佢兩個係唔啱㗎 可能佢哋各自都係風頭躉 一山不能藏二虎 記得呢以前唱一個k 係包一個飯兩杯嘢飲印像中四十零蚊五個50蚊 嘉禾餐廳 如果去食韓燒午市 都係三十幾蚊個人咋 講明夠事 我有位同學呢就最鍾意唱天上有青空一片 而我呢都唱得幾多嘅就係 亦都幾適合我嘅 命運就算顛沛流離 命運就算曲折離奇(病毒)就算恐嚇著您做人沒 ...
太耐冇唱K,淨係記得最後一定會點情歌王

我係個d去到跟本唔識d歌,去做分母。
同大家玩大話骰同聽人吹水下,咁就係去唱k。

嗶嗶嗶

引用:
原帖由 不含色素 於 2022-4-8 17:28 發表

太耐冇唱K,淨係記得最後一定會點情歌王
讀書時代嗰陣時唱k就平好多 慢慢就貴咗好多啦 而家疫情 都冇得唱啦 以前有好多 地方有得唱k㗎 有啲小店添 又有加州行㖭 不過呢間大嘅neway囉 不過同後生嗰陣時已經係完全唔同囉

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-8 14:26 發表
記得呢後生嗰陣時呢有兩個同學仔 特別鍾意唱k 但係好奇怪佢兩個同我friend 但係佢兩個係唔啱㗎 可能佢哋各自都係風頭躉 一山不能藏二虎 記得呢以前唱一個k 係包一個飯兩杯嘢飲印像中四十零蚊五個50蚊 嘉禾餐廳 如果去食韓燒午市 都係三十幾蚊個人咋 講明夠事 我有位同學呢就最鍾意唱天上有青空一片 而我呢都唱得幾多嘅就係 亦都幾適合我嘅 命運就算顛沛流離 命運就算曲折離奇(病毒)就算恐嚇著您做人沒 ...
小學玩了幾年合唱團,中學就好少唱K...
那時都無零用錢...窮足一世...

引用:
原帖由 45男 於 2022-4-8 22:45 發表

小學玩了幾年合唱團,中學就好少唱K...
那時都無零用錢...窮足一世...
師兄唔好咁樣講 我純粹開個貼出你講下啲開心嘢啫 咁都仲有去過唱k㗎 你鍾意唱咩歌呢

有冇人去過放錄影帶嘅k店唱k

引用:
原帖由 RogerVsPete 於 2022-4-9 01:58 發表
有冇人去過放錄影帶嘅k店唱k
以前中學時代呢有啲葵芳有啲小店呢 佢間k房係一間店裏面得幾間 房 附近隔離 有幾個鋪夾埋 租幾間舖 不過唔係學啲大電咁打通係小店呢 有個盤嘅 佢係咪用錄影帶我就唔知 不過嗰陣時都會有呢啲形形色色嘅小店喺啲商場度 而且嗰啲商場係比較 平民化嘅 呢啲我都去過 六七十蚊人頭到啦 甩屎 個盤 就另計係應該必須計 再加一

淫k

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2022-4-9 10:08 發表
淫k
要上大6先至有喎!

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-8 14:28 發表
大家去唱k嘅時候又最鍾意唱乜嘢歌呢 頭先放唔到圖 所以將呢段嘢什開咗兩架
男人KTV, my way
Jay chow 既歌黑色幽默,好多好多!
Kay, Kary

而家有限聚喎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]