• 瀏覽: 8,003
  • 回覆: 14
平時出門口前噴兩下,頭15分鐘都聞到,
之後好快就冇咗味,開頭以為噴太少,定噴唔啱位,定香水問題。
但我又好怕噴多左🤢

直到有日朋友話我隻香水幾好聞,先確認係人地聞到只係我聞唔到。

其實我都好想自己都聞到,會開心啲

噴嘅多了就會聞到

引用:
原帖由 壯陽忽然手機 於 2022-4-13 20:47 發表
噴嘅多了就會聞到
太多人地就覺得好濁攞唔到中間點

適量就得,太多會好擾人🤔

引用:
原帖由 未來奇妙的冬瓜 於 2022-4-7 17:44 發表
但我又好怕噴多左🤢

直到有日朋友話我隻香水幾好聞,先確認係人地聞到只係我聞唔到。

咩牌子

引用:
原帖由 Kingjjman 於 2022-4-26 19:13 發表

咩牌子
Diqtyxxx

你自己已經聞慣你的香水味

最多2-3個鐘

梗係聞到

引用:
原帖由 未來奇妙的冬瓜 於 2022-4-7 17:44 發表
但我又好怕噴多左🤢

我都係,都有懷疑係咪噴得太少呢?

引用:
但我又好怕噴多左🤢

自己好快會聞唔到, 嗅覺麻目咗? 旁人反而聞到

噴嘅多了就會聞到

戴住個口罩好難聞到自己噴嘅香水, 所以里幾年無噴慳返些少

主題標籤 #香水
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]