• 瀏覽: 3,033
  • 回覆: 19
這是一位未婚男士的作品

冇必要挽救,盡早解脫。

離婚!分身家喇!講甘多!

男方出軌, 女方糾正自己..................

不論男或女方出軋,都要即割席。重新出發,不要浪費精神和時間及心思去鬥,去搶回來。因為出軋只會是0次,一係就無限次。你今次成功。他/她一定再有下次。

引用:
原帖由 窮爸爸2022 於 2022-4-7 12:25 發表
不論男或女方出軋,都要即割席。重新出發,不要浪費精神和時間及心思去鬥,去搶回來。因為出軋只會是0次,一係就無限次。你今次成功。他/她一定再有下次。
咁即喺小三贏晒

鬥智鬥力

引用:
原帖由 silly__marso 於 2022-4-6 17:36 發表
這是一位未婚男士的作品
網上轉載

引用:
原帖由 大虎源 於 2022-4-7 07:33 發表
離婚!分身家喇!講甘多!
萬一冇錢點分身家

引用:
原帖由 窮爸爸2022 於 2022-4-7 12:25 發表
一次機會都唔俾?

引用:
原帖由 dooropener 於 2022-4-8 15:10 發表

咁即喺小三贏晒
難處理進退兩難

老公去搵外間女人(男人唔可以用出軌去形容)
係好事,證明老公有進取之心,有健康體強之軀,
有休閑之本(包括金錢同雅志),先會有呢種行為。
做女人嘅記住:
你一定要搵個叻嘅男人做老公,咁....日後先唔會
俾靚女呃。萬一你錯咗,搵個蠢蛋做老公,就算佢
唔去滾,你都悶死。
所以男人有小三係好平常,只要適可而止,逢場作
興,就係好事。樓主無須抱你死我活心態,否則你
索性搬出去住好過。
男人無性慾,已經只得半條人命,我都六十六,依然
想要。所以關鍵係樓主要整到老公有性滿足先係
妙取,將果個小三打敗。你要上下其口,前後用手,
先會贏得呢場性仗。

男定女M