• 瀏覽: 10,246
  • 回覆: 72
問下男士 會唔會接受細自己十至廿年嘅女仔做女朋友或老婆 我自己鐘意年紀大啲嘅男士 但男士會唔會覺得差太遠接受唔到

男人都系視覺動物 只要夠靚 其他唔系問題

引用:
原帖由 sweetbb0828 於 2022-4-5 15:56 發表
問下男士 會唔會接受細自己十至廿年嘅女仔做女朋友或老婆 我自己鐘意年紀大啲嘅男士 但男士會唔會覺得差太遠接受唔到
呢個問題係咪應該問女方 arm 啲呢

引用:
原帖由 sweetbb0828 於 2022-4-5 15:56 發表
我25歲,見到D幼稚園小妹妹也覺很可愛,可惜好像太細吧⋯⋯

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2022-4-5 19:13 發表

我25歲,見到D幼稚園小妹妹也覺很可愛,可惜好像太細吧⋯⋯
咁你25梗係啦 我30左右 驚男士覺得差距太遠

引用:
原帖由 sweetbb0828 於 2022-4-5 20:20 發表

你30連50歲男人都岩似有父親情意結

引用:
原帖由 sweetbb0828 於 2022-4-5 20:20 發表

靚女冇問題,我也喜歡。

引用:
原帖由 弓箭神槍手 於 2022-4-5 20:25 發表

你30連50歲男人都岩似有父親情意結
我係覺得男人大啲成熟穩重 識嘅野又多啲 

引用:
原帖由 sweetbb0828 於 2022-4-5 21:10 發表

我係覺得男人大啲成熟穩重 識嘅野又多啲 
你又岩,直頭係形容緊我

引用:
好多大叔等住識你,印定報名表都得!

我剛剛先聽完一個狗血個案,一對拍拖半年的情侶,女方後來同男方亞爸一齊左,佢亞媽已死,女友變後媽。佢亞爸有錢,一年年薪過百萬,買了車和樓比亞仔!

好難識到 我啲同事多數後生仔一係就結咗婚 都唔知去邊度識

放心 男人永遠專一 永遠鍾意18歲的靚妹

引用:
廿年又真係相差太多

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]