• 瀏覽: 10,367
  • 回覆: 7
引用:
原帖由 sweetbb0828 於 2022-4-5 15:56 發表
問下男士 會唔會接受細自己十至廿年嘅女仔做女朋友或老婆 我自己鐘意年紀大啲嘅男士 但男士會唔會覺得差太遠接受唔到
好多大叔等住識你,印定報名表都得!

我剛剛先聽完一個狗血個案,一對拍拖半年的情侶,女方後來同男方亞爸一齊左,佢亞媽已死,女友變後媽。佢亞爸有錢,一年年薪過百萬,買了車和樓比亞仔!

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 15:17 發表

咩唔係兩父子都dap晒咩?
大陸有錢就有老婆...
今日都聽到另一個,亞爸係醫生,亞媽好似出軌,亞爸知道後離婚,自己養大亞女讀到大學出來工作,又係買咗間屋比佢,亞爸十幾年都無搵第二個,亞女個好朋友認識佢亞爸後,死追不要面的自己上人家,最後都追到!兩個年紀都差二十年...女仔後生又主動,冰山都劈開。

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 15:59 發表

自己朋友做左自己後母?
女方(後來變後媽)原本結過婚,有小朋友,不過好似自己出軌,最後離婚,小朋友比前夫。跟住就上左朋友個醫生亞爸...這個女生都叻,唔上人亞爸,要搵第二個都唔易,而且人哋亞爸感情專一,又係醫生又有錢,唔要面主動死都要上,抵佢成功!

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 16:15 發表

真係咩人都有
幾好,目標明確。有些人錯過,失去過,之後有機會,識得把握。大陸女仔這方面有D進步!
反而香港幾多做人小三的女人...自己又唔係失/離婚...又唔係真係好窮/個男人又唔係有錢,都走去做人小三唔放手...這才怪...

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 16:47 發表

好多狗公搵小三只不過係幫手解決性需要
係,但這故事出軌的都是女方!

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 16:47 發表

好多狗公搵小三只不過係幫手解決性需要
我自己就無條件話人啦

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 16:55 發表

女方都有需要
大食細食,天生!唔分男女

引用:
原帖由 AKB-48 於 2022-4-8 17:04 發表

你有小三?
有小三係叫無資格話人
無條件拍拖和結婚/何來有條件話人,大家都唔係同一等級。

今時今日出軌/做小三比單身狗強

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]