• 瀏覽: 7,885
  • 回覆: 90
本身我係偏白淨同細骨架 唔高既女 d鐘意玩曖昧既男人係咪都鐘意flirt 我呢種女 因為我經常遇到 但個個都話我樣好乖同斯文 但點解會成日有果feel玩家既男人埋身? 但我唔會同佢地有下文既 我唔想

今次遇到個男人 佢依舊都係花心look 好大隻 紋身 幾吸引既 但佢有別以往口花花果種 佢只會不停望住我一舉一動但從來好小講野 有時就埋身教我野 身貼住我 捉下手 之後佢就唔理我 其實佢係想我主動埋身? 佢愈特別我就愈諗得多 

呢個年代唔興矜持,主動啲好

引用:
原帖由 playalittlemore 於 2022-4-5 10:40 發表
呢個年代唔興矜持,主動啲好
以往口花果d就話易啫 但我唔鐘意佢地
呢個我唔敢呀 同佢傾偈佢都係一句起兩句止 點知佢係咪真係對我有興趣 還是佢只係鐘意八卦望下我

佢好明顯對其他同事冇咁樣身貼身 我果下比佢整到我心跳加速 我都感覺到佢好熱 但佢教完我野就咩事都冇 佢同以往d男人唔同 我覺得佢係高手 等女主動

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-5 10:54 發表
發姣就約佢囉女溝男樣不是豬扒易過借火
點知人地有冇女 佢都冇講

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-5 11:08 發表

用下腦都挫到佢有冇女啦未出手時同佢講野時乜你今日5使陪女朋友咩
有冇睇我講野😡都話左佢唔出聲講野 同佢冇傾計 唔熟架 突然點問喎

似你自己發姣多過想flirt你🤣

女人有一句獨有嘅經典說話叫
好樣衰
呢句男人永遠唔會講
點解呢
因為男人從來都唔會覺得
直接問有冇拍拖係一件樣衰嘅事
反而如果你直接問可能會加分
同你一樣
覺得你同一般成日扮晒矜持嘅女人唔同

引用:
原帖由 playalittlemore 於 2022-4-5 11:41 發表
女人有一句獨有嘅經典說話叫
好樣衰
呢句男人永遠唔會講
點解呢
因為男人從來都唔會覺得
直接問有冇拍拖係一件樣衰嘅事
反而如果你直接問可能會加分
同你一樣
覺得你同一般成日扮晒矜持嘅女人唔同
咁又岩 男人怕樣衰唔會溝到女 佢後日就last day 啦 佢唔講應該唔會再見 連佢電話都冇

引用:
原帖由 佛肥 於 2022-4-5 11:49 發表

怕羞就永遠5會成功的先同佢講下閒話再成機問佢
後日佢last day 唔出聲 應該以後唔會再見 小野講到咁 佢好似唔多願講自己既野 

引用:
原帖由 Liz_Liz 於 2022-4-5 12:12 發表

後日佢last day 唔出聲 應該以後唔會再見 小野講到咁 佢好似唔多願講自己既野 
期待以後劇情發展

引用:
原帖由 45男 於 2022-4-5 12:23 發表

期待以後劇情發展
冇啦應該 後日佢last day 

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]