• 瀏覽: 11,797
  • 回覆: 110
  • 追帖: 1
+40
大家嘅定義係乜嘢呢

我好開心遇到🐯🐯 喺我人生最淒涼最慘嘅時候 遇到🐯 人哋成日都話喺你最慘最淒涼嘅時候睇嘢係最真㗎 好多嘢亦都一目了然 我唔知有啲人因為乜嘢原因喺背後興風作浪 搞呢搞路 但如果只因為八卦無聊兼夾立心不良 去害到好多無辜嘅人或者根本從來都唔相唔識嘅人 其實我都唔知你哋呢啲人為乜撚嘢 對你哋呢種人亦都唔需要講禮貌 我淨係知呢個世界有報應

我從來對我所有嘅感情 包括感情裏面嘅所有情 都係好堅定 所以啲人因為無聊八卦 或者係同啲網友與網友之間嘅打到或者各樣各樣 我勸你哋就唔好搞咁撚多嘢嘥咁撚多心機 根本人哋都唔會理你哋 人哋亦都有自己應該要面對嘅嘢 好心唔好咁無聊啦 係咪啲讀得書多嘅人或者有錢人 特別覺得呢啲玩緊嘅嘢係贏同輸 一日贏唔到一日都唔服氣 由朝到晚諗計仔 亦都諗住控制人哋身邊嘅朋友去搞鳩人哋 好心做多啲有意義嘅事啦都係嗰句啦睇住報應

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-3 17:21 發表
大家嘅定義係乜嘢呢
發乎情,止乎禮

天咁高

海咁深

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-3 17:21 發表
大家嘅定義係乜嘢呢
我都唔識

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-3 17:24 發表
我好開心遇到🐯🐯 喺我人生最淒涼最慘嘅時候 遇到🐯 人哋成日都話喺你最慘最淒涼嘅時候睇嘢係最真㗎 好多嘢亦都一目了然 我唔知有啲人因為乜嘢原因喺背後興風作浪 搞呢搞路 但如果只因為八卦無聊兼夾立心不良 去害到好多無辜嘅人或者根本從來都唔相唔識嘅人 其實我都唔知你哋呢啲人為乜撚嘢 對你哋呢種人亦都唔需要講禮貌 我淨係知呢個世界有報應
戥你開心祝福你

真愛係咪真係愛

引用:
原帖由 ch22zz 於 2022-4-3 18:58 發表

我都唔識
如果另一半問你,你點答佢?人家都想知你愛情觀!

引用:
原帖由 45男 於 2022-4-3 20:16 發表

如果另一半問你,你點答佢?人家都想知你愛情觀!
愛我的人同埋品行好啲

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-4-3 17:24 發表
成段字都無標點符號,真係唔知你up乜L野

哈哈哈
真愛?
緊係姨姨我不想努力了

引用:
點搞你?邊種人?
廣來聽聽??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]