• 瀏覽: 8,170
  • 回覆: 44
  • 追帖: 4
係咪日常生活溝唔到女 所以先去交友app溝女呢 係有本事喺邊度都溝到女 仲要唔使 攞曬啲身家性命財產先溝到 咁樣人哋係睇中你啲錢睇錢份上 並非真心俾你溝

點解唔知喎?

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-3-31 01:04 發表
係咪日常生活溝唔到女 所以先去交友app溝女呢 係有本事喺邊度都溝到女 仲要唔使 攞曬啲身家性命財產先溝到 咁樣人哋係睇中你啲錢睇錢份上 並非真心俾你溝
可能交友app多選擇?

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 01:10 發表

可能交友app多選擇?
咁點解我睇到有一個貼 畫低學歷 冇錢住公屋嘅男人點解夠膽 玩交友app 呢個人係唔抵得人哋溝到女佢溝唔到女

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-3-31 01:13 發表

咁點解我睇到有一個貼 畫低學歷 冇錢住公屋嘅男人點解夠膽 玩交友app 呢個人係唔抵得人哋溝到女佢溝唔到女
邊個貼啊?

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 01:13 發表

邊個貼啊?
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 01:07 發表
點解唔知喎?
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy 咁你要睇下啦 同時詢問一下

睇咗,又唔會喎咁樣就唔去得嘅。

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 01:18 發表

睇咗,又唔會喎咁樣就唔去得嘅。
所以嗰條茂利咁樣踩人 咪唔啱囉 有錢唔係大曬㗎 不可一世

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-3-31 01:42 發表

所以嗰條茂利咁樣踩人 咪唔啱囉 有錢唔係大曬㗎 不可一世
有啲人不知所謂,都唔知佢噏乜。

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 01:44 發表

有啲人不知所謂,都唔知佢噏乜。
錢係重要 但係唔係買到愛情嘅主因 哈哈用錢達人 同埋用錢去比較 人格低賤 不過都唔及有啲讀好多書嘅人 成日都餵埋講是講非 港人浪蕩語 去 詆毀 女性 呢啲所謂讀書人大學生更加可恥

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-3-31 01:49 發表

錢係重要 但係唔係買到愛情嘅主因 哈哈用錢達人 同埋用錢去比較 人格低賤 不過都唔及有啲讀好多書嘅人 成日都餵埋講是講非 港人浪蕩語 去 詆毀 女性 呢啲所謂讀書人大學生更加可恥
係呀錢係重要,但又唔好強烈要求太高。

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 01:50 發表

係呀錢係重要,但又唔好強烈要求太高。
有時唔到你要求唔要求 揀另一半係揀一個你同佢開心嘅 大家又鍾意嘅 又相處得舒服嘅 如果下下都要睇背景 睇下人哋住邊 搵幾多錢 有幾多身家 咁係嫁畀啲錢 嫁畀間屋 定係想講愛情呢 究竟嗰啲人係想要啲女人鍾意啲錢 定鍾意個男人本人呢

引用:
原帖由 海灣可愛的水樽 於 2022-3-31 02:03 發表

有時唔到你要求唔要求 揀另一半係揀一個你同佢開心嘅 大家又鍾意嘅 又相處得舒服嘅 如果下下都要睇背景 睇下人哋住邊 搵幾多錢 有幾多身家 咁係嫁畀啲錢 嫁畀間屋 定係想講愛情呢 究竟嗰啲人係想要啲女人鍾意啲錢 定鍾意個男人本人呢
係呀做人應該係要咁諗

引用:
原帖由 代步深愛的蘆筍 於 2022-3-31 02:04 發表

係呀做人應該係要咁諗
我淨係知道雖然錢係一樣好緊要嘅嘢 但係唔係所有嘢都可以買 愛情唔應該用金錢同利益去衡量

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]