• 瀏覽: 11,579
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
想做miradry, 有冇好介紹,唔該

我做兩次左,一次收14xxx, 係尖沙咀

我都想做,有冇唔HARD SELL 既介紹

我見好多人講B記,係咪真係有效?

引用:
原帖由 honeyjujube 於 2022-3-27 22:46 發表
我見好多人講B記,係咪真係有效?
B記係唔係指BEAUSKIN? 我係呢間做開,覺得醫生同治療師都係細心

引用:
原帖由 Kokgkhg 於 2022-3-28 19:36 發表

B記係唔係指BEAUSKIN? 我係呢間做開,覺得醫生同治療師都係細心
係呀,可唔可以分享吓

引用:
原帖由 catvernhj 於 2022-3-23 07:03 發表
我都想做,有冇唔HARD SELL 既介紹
我上個月頭尖沙咀診所做$13XXX,完全無SELL,同埋而家真係無出汗,勁爽

引用:
原帖由 女王唔易做 於 2022-4-4 15:34 發表

我上個月頭尖沙咀診所做$13XXX,完全無SELL,同埋而家真係無出汗,勁爽
可唔可以pm我資料,唔該

引用:
原帖由 honeyjujube 於 2022-3-22 12:36 發表
我個人比較prefer去診所,集團式嗰種成日捉入房sell好煩,我嗰間幾好,姑娘好細心同埋我本身都係度有做過手術,醫生手勢好好

引用:
原帖由 Kokgkhg 於 2022-3-28 19:36 發表

我都想要多啲資料

引用:
原帖由 honeyjujube 於 2022-3-22 12:36 發表
我大約三年前向B記做左.
嗰陣時好似唔使兩萬.
我因為生完小朋友之後我覺得啲汗臭咗,同埋大汗咗.(其實我唔知係咪自己感覺定係真係體味變咗,但係一到夏天就唔想再出街,因為覺得好臭, 但係我老公話佢唔覺,我仔女就直頭話媽咪味好香😳

諗返轉頭都覺得自己好勇,其實完全冇做任何research, 我不嬲喺B記做開laser/hifu,一次
consultant同我傾開,介紹miradry就答應左.

做嘅時候首先胳肋底打左幾支麻醉針,我諗打針已經係最痛.
之後佢就拎部機好似平時脫毛咁辣下辣下,應該係打咗麻醉,其實個感覺真係脫毛咁.

不過佢就有講其實而家就好似入緊微波爐,叮熟d毛孔甘上下.

個過程就係咁簡單.
不過夜晚返到屋企就係重頭戲,慢慢開始感覺到胳肋底有灼熱嘅感覺,同埋個感覺似係腫咗脹咗(但係睇落去又唔係真係好腫)

嗰個腫脹嘅感覺真係似夾住個網球響2邊格肋底,我就不停左右夾冰袋,頭一晚真係瞓唔到.

引用:
原帖由 曾經年輕的mm 於 2022-4-11 12:48 發表

我大約三年前向B記做左.
嗰陣時好似唔使兩萬.
我因為生完小朋友之後我覺得啲汗臭咗,同埋大汗咗.(其實我唔知係咪自己感覺定係真係體味變咗,但係一到夏天就唔想再出街,因為覺得好臭, 但係我老公話佢唔覺,我仔女就直頭話媽咪味好香😳

諗返轉頭都覺得自己好勇,其實完全冇做任何research, 我不嬲喺B記做開laser/hifu,一次
consultant同我傾開,介紹miradry就答應左.

...
我都係B記做開打針同ulthera
一直都1516做唔做miradry好,多謝你分享
你前後做左1次定2次

引用:
原帖由 Norayu 於 2022-4-12 07:08 發表

我都係B記做開打針同ulthera
一直都1516做唔做miradry好,多謝你分享
你前後做左1次定2次
我做咗一次,三年了,其實都覺得今年開始多返少少汗, 不過可以接受~

引用:
原帖由 平淡波兒 於 2022-4-14 08:46 發表

做一次就已經有咁好效果
可能係體質問題吧,不過今年開始又多返汗,如果出年又再多d,可能要做多次🙈

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]