• 瀏覽: 11,301
  • 回覆: 26
  • 追帖: 2
如題
想打gana fill x body set
但唔知有無副作用
有sis打完出事嗎?thanks

推推
之前見過有sis分享
我遲啲都會打,希望ok

引用:
原帖由 動物管理員 於 2022-3-10 06:33 PM 發表
推推
之前見過有sis分享
我遲啲都會打,希望ok
omg 希望您可以同大家分享經驗️我都好想知打完係點!!

打針係豐好似有啲危險
做下indiba機其實都已經有效果

聽好多人講IG d宣傳係呃人,打完會好硬變石頭胸,仲要唔係咁容易拎返出嚟,sis小心啲

引用:
原帖由 busycatchu 於 2022-3-11 11:57 PM 發表
打針係豐好似有啲危險
做下indiba機其實都已經有效果
Indiba 機係咩野?有用

引用:
原帖由 貝兒 於 2022-3-13 02:32 AM 發表
聽好多人講IG d宣傳係呃人,打完會好硬變石頭胸,仲要唔係咁容易拎返出嚟,sis小心啲
我都唔知啊 但我見到呢度有post話有成功個案😮💨😮💨😮💨好想去試下 但又唔識分佢係咪打手

我都想打呀

引用:
原帖由 weiiweii 於 2022-3-20 01:02 PM 發表
我都想打呀
但係我見黎黎去去都係個一間美容院有我想打既gana fill x body set…..佢地好多分身 我都唔夠膽試 sis有睇開既美容院?

引用:
原帖由 無奈整齊的南瓜 於 2022-3-20 01:59 PM 發表

但係我見黎黎去去都係個一間美容院有我想打既gana fill x body set…..佢地好多分身 我都唔夠膽試 sis有睇開既美容院?
我都係係ig 睇,bexxty.bow ,medicabexxtylabhk
但我有網友打左隻Losdeline話好過Gana set

引用:
原帖由 weiiweii 於 2022-3-21 05:27 PM 發表

我都係係ig 睇,bexxty.bow ,medicabexxtylabhk
medicabexxtylabhk 就係anxova美容院既分身 呢間野其實都好似幾好但係佢太多分身 我就諗如果間舖頭真係好使唔使開咁多打手ig ac?

引用:
原帖由 weiiweii 於 2022-3-21 05:27 PM 發表

咁我就冇聽過 我淨係聽過gana set 

引用:
原帖由 無奈整齊的南瓜 於 2022-3-10 08:38 PM 發表

omg 希望您可以同大家分享經驗️我都好想知打完係點!!
我打咗 係有大到 唔硬
頭嗰兩日心口有野壓住咁 覺得好唔舒服 掂都痛痛地  第三日之後就冇事
可能我本身實在太細😅 已經打咗最大份量 係有大到少少 但唔好期望會好似啲圖咁勁🙈 不過因人而異 可能吸收得好會生得好啲

引用:
原帖由 動物管理員 於 2022-3-23 01:58 AM 發表

我打咗 係有大到 唔硬
頭嗰兩日心口有野壓住咁 覺得好唔舒服 掂都痛痛地  第三日之後就冇事
可能我本身實在太細😅 已經打咗最大份量 係有大到少少 但唔好期望會好似啲圖咁勁🙈 不過因人而異 可能吸收得好會生得好啲
請問係打咩物質?邊間美容院?佢有得再等之後再大啲?我以為係就咁注射透明質酸🥲

引用:
原帖由 無奈整齊的南瓜 於 2022-3-23 06:09 發表

請問係打咩物質?邊間美容院?佢有得再等之後再大啲?我以為係就咁注射透明質酸🥲
我打body set 兩枝個款
按版規係唔可以公開講邊一間
body set其中一瓶係PLLA 你可以search下係咩 同sculptra係同一類

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]