• 瀏覽: 13,840
  • 回覆: 50
  • 追帖: 1
有冇出軌後 ,太太發現,決定小三斷絕來往,回歸 屋企, 但係又好掛住情人 ,有冇人可以分享心路歷程。  係咪以後就咁樣對住一個黑面嘅老婆一世?

你用對小三嘅情感去對你老婆,相信佢唔會黑你一世面!

引用:
原帖由 輕輕的 於 2022-2-26 10:12 PM 發表
你用對小三嘅情感去對你老婆,相信佢唔會黑你一世面!
有,不過d難度,好假。
Business talk more. 
內疚,感覺開始有高低之分。
好似凡事都要讓三分 ,每一樣表面嘅嘢做足就唔會再有麻煩。

引用:
原帖由 友善奇妙的樹苗 於 2022-2-26 10:48 PM 發表

有,不過d難度,好假。
Business talk more. 
內疚,感覺開始有高低之分。
好似凡事都要讓三分 ,每一樣表面嘅嘢做足就唔會再有麻煩。
因果

視乎被發現果一刻同情人關係係點。亦視乎自己好唔好戲。但其實被發現咗之後,女人心中有條刺,要用更多耐性丶時間同心思先可能令佢開心。回歸家庭後,付出更多,但可能得到更負的情況,內心更寂寞。

引用:
原帖由 友善奇妙的樹苗 於 2022-2-26 09:18 PM 發表
有冇出軌後 ,太太發現,決定小三斷絕來往,回歸 屋企, 但係又好掛住情人 ,有冇人可以分享心路歷程。  係咪以後就咁樣對住一個黑面嘅老婆一世?
其實如果咁諗點解仲要回歸屋企呢?
不如你走啦🙄
一路扮浪子回頭,心入面一路咁樣諗自己老婆
既然冇感情做乜要勉強,
呃咗佢佢仲慘

離婚 你又唔係自願回歸

引用:
原帖由 輕輕的 於 2022-2-26 11:10 PM 發表

因果
認同

冇互動 冇互相關心  有婚外情嘅因果

引用:
原帖由 寒冷沉靜的車主 於 2022-2-26 11:10 PM 發表
視乎被發現果一刻同情人關係係點。亦視乎自己好唔好戲。但其實被發現咗之後,女人心中有條刺,要用更多耐性丶時間同心思先可能令佢開心。回歸家庭後,付出更多,但可能得到更負的情況,內心更寂寞。
同情人 好舒服 好自然 好多共同話題

引用:
原帖由 tommwins 於 2022-2-27 12:39 AM 發表
離婚 你又唔係自願回歸
想試補救
太太話要救孩子  老人家

盡力中

既然唔愛咪放生你老婆囉,之後咪可以同情人跳入另一個坑

引用:
原帖由 lemon2618 於 2022-2-26 11:54 PM 發表

其實如果咁諗點解仲要回歸屋企呢?
不如你走啦🙄
一路扮浪子回頭,心入面一路咁樣諗自己老婆
既然冇感情做乜要勉強,
呃咗佢佢仲慘

二十年的感情   親情多

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2022-2-27 04:11 AM 發表
既然唔愛咪放生你老婆囉,之後咪可以同情人跳入另一個坑
佢話基於孩子原諒我
繼續一家人

引用:
原帖由 友善奇妙的樹苗 於 2022-2-27 04:15 AM 發表

佢話基於孩子原諒我
繼續一家人
但完全唔覺得你對屋企人有愧疚,仲怪個老婆黑你面喎。做你家人真係可憐

引用:
原帖由 友善奇妙的樹苗 於 2022-2-27 04:09 AM 發表

同情人 好舒服 好自然 好多共同話題
你咪傻,有無諗過你老婆要雇住頭家,照顧仔女老人家。會唔會係你老婆照顧到屋企好好你先咁得閒有時間搵情人?倒轉你情人係你老婆角色會點?男人滾還滾,唔好搞到返屋企搞到全家雞犬不寧,男人最撚冇用就係咁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]