• 瀏覽: 9,157
  • 回覆: 81
有醫學專家同醫學研究表明,男士中咗新冠肺炎後遺症包括,精子活力減弱,陰襄萎縮,陰莖縮短,性慾降低,各位女士除非妳唔想生育或者妳係禁慾主義者,否則拍拖或者結婚前一定要查清楚對方有冇曾經中過招!https://www.ettoday.net/news/20220221/2193473.htm!

留定後路比自己可能遲啲你都中。

引用:
原帖由 路人2014 於 2022-2-24 14:06 發表
留定後路比自己可能遲啲你都中。
中過都唔哂咁嬲,你應該晤會縮好多,晤哂信到足,嚇親自己!

引用:
原帖由 平常的人 於 2022-2-24 10:32 AM 發表
有醫學專家同醫學研究表明,男士中咗新冠肺炎後遺症包括,精子活力減弱,陰襄萎縮,陰莖縮短,性慾降低,各位女士除非妳唔想生育或者妳係禁慾主義者,否則拍拖或者結婚前一定要查清楚對方有冇曾經中過招!https://www.ettoday.net/news/20220221/2193473.htm!

引用:
原帖由 平常的人 於 2022-2-24 03:47 PM 發表

中過都唔哂咁嬲,你應該晤會縮好多,晤哂信到足,嚇親自己!
我未中呀!不過都無所謂啦!我都結了婚生了仔
你慘啲!你應該聽唔少身邊人已中招,你好大機會未用就變廢撚,以後日子有排驚

引用:
原帖由 路人2014 於 2022-2-24 16:02 發表

我未中呀!不過都無所謂啦!我都結了婚生了仔
你慘啲!你應該聽唔少身邊人已中招,你好大機會未用就變廢撚,以後日子有排驚
哦,你未中啊?係未好心急呀?排定隊啦唔好心急。
我係「老是佛」廢咗啦,中唔中都冇用啦!

引用:
原帖由 wlk2020 於 2022-2-24 15:24 發表
陰莖縮短,性慾降低!
打齊三針咪唔驚嘍!

中咗唔等如有

根本唔會

引用:
原帖由 7月後的花花 於 2022-2-24 03:59 PM 發表

做乜笑人

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2022-2-25 01:55 發表
根本唔會
你咪試下嘍

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2022-2-25 01:54 發表
中咗唔等如有
未必唔中

引用:
原帖由 晨中遇上你 於 2022-2-25 01:55 發表

做乜笑人
因為未見過有人咁細粒花生

引用:
原帖由 平常的人 於 2022-2-25 06:16 AM 發表

你咪試下嘍
唔試

鍵盤翻頁
左右