• 瀏覽: 9,448
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
已經兩日冇食野+做運動,點解仲有肚腩?

引用:
原帖由 我太強 於 2022-2-21 02:13 AM 發表
兩日唔食野就會無肚腩 咁世界上就唔會有肥仔肥妹 瘦身產品都唔會出到五花百門啦

先唔好講唔食野減肥有幾危險唔健康 你先進行個兩日點會咁快見效 我戒肥膩戒糖 食埋修腩素都係半個月先開始瘦 雖然我冇做運動

引用:
原帖由 我太強 於 2022-2-21 02:13 發表
兩星期無食再睇
兩日無食野,可能減到1一1.5磅
你唔知幾多
可以自己去超市睇下1磅豬肉有幾多

大家有乜比較快嘅減肥方法咩,太肥啦依家

引用:
原帖由 溫柔的訊號 於 2022-2-22 14:26 發表
大家有乜比較快嘅減肥方法咩,太肥啦依家
認真,一日一餐,兩個月減起碼十磅

好好笑,兩日?哈哈!

少年你太年輕了2日就瘦,我地使鬼減得咁辛苦 減肥時辛苦,減完仲要keep,要瘦吾係咁簡單架

引用:
原帖由 半夜富有主題 於 2022-3-12 22:21 發表
少年你太年輕了2日就瘦,我地使鬼減得咁辛苦 減肥時辛苦,減完仲要keep,要瘦吾係咁簡單架
不能同意更多, 減肥真係漫長道路

笑死 兩日可以冇咗個肚腩嘅話 啲人唔使禁辛苦堅持咁耐減啦 你要快 抽脂lo 笑 健康嘅減肥冇得快

又吾食野 又做運動 你係咪想暈?😂
吾好再咁對自己身體

引用:
原帖由 我太強 於 2022-2-21 02:13 發表
點解吾食?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]