• 瀏覽: 10,817
  • 回覆: 38
姐係人地對你冇興趣囉

唔重要,你只需要知道第二句就ok

好明顯對你無興趣啫

女人同大師一樣講相反野

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-2-20 11:49 PM 發表
話説我有次問個單身女同事,你中意咩類型的男人先會結婚?我係咪你杯茶?佢話,我唔結架喇,你唔適合我!根據常識,我唔信一個正常女人會甘願成世單身囉,其實佢真正的意思係: 我想結,不過係要同我愛的男人結,我對你冇興趣,所以咪話晤想結囉!大家覺得我有冇講錯!?
我認同, 個女人咁講佢啜你
只係畀大家一個好好嘅落台階
起碼問題唔係出於喺你自己嗰度
呢個女人應該人品唔錯

引用:
原帖由 春天一留言 於 2022-2-20 11:49 PM 發表
話説我有次問個單身女同事,你中意咩類型的男人先會結婚?我係咪你杯茶?佢話,我唔結架喇,你唔適合我!根據常識,我唔信一個正常女人會甘願成世單身囉,其實佢真正的意思係: 我想結,不過係要同我愛的男人結,我對你冇興趣,所以咪話晤想結囉!大家覺得我有冇講錯!?
你有可能啱但係真係唔想結婚嘅亦大把人在

引用:
原帖由 bigbellyrabbit 於 2022-2-21 12:37 AM 發表
好明顯對你無興趣啫
咪就係,如果一個高·大後生靚仔揸跑車來接佢去街,我估佢即刻卜出去

對啊,直接拒絕唔系很尷尬

兩條麻甩佬

即係叫你照吓鏡

引用:
當一個猥瑣的男人問人哋咪係佢杯茶️果時…

d女人就咁答㗎啦!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]