• 瀏覽: 5,517
  • 回覆: 27
  • 追帖: 1
結左婚超過十年,懷疑對方有另一個,點做?
只見行為比平時怪,呃我去左返工出街,對方messages 有關心佢的內容,有提及自己日常生活事情,佢用電話會專登唔比我睇到的角度,佢行開時又會收埋個電話等等...加上近半年經常莫須有而大鬧

引用:
原帖由 無際深愛的洋蔥 於 2022-2-5 09:43 PM 發表
只見行為比平時怪,呃我去左返工出街,對方messages 有關心佢的內容,有提及自己日常生活事情,佢用電話會專登唔比我睇到的角度,佢行開時又會收埋個電話等等...加上近半年經常莫須有而大鬧
視乎妳是否想繼續呢個婚姻關係

引用:
原帖由 無際深愛的洋蔥 於 2022-2-5 09:43 PM 發表
有咩怪異行為?

引用:
原帖由 silly__marso 於 2022-2-6 10:34 AM 發表

視乎妳是否想繼續呢個婚姻關係
想就要扮唔知?定要佢放棄果段感情?有咩建議?

引用:
原帖由 maturemale 於 2022-2-6 11:11 AM 發表

有咩怪異行為?
好多架喎,做左身邊人咁耐一定知有古怪!我都有證據

超過十年, 如有小朋友的話, 就詐唔知兼各自快樂!
冇小朋友的話, 就 88 啦
俾返自由自己

唔知樓主係男定女?
我係女人,會覺得如果想keep段婚姻,試試改變一吓自己(從外觀到生活上) 希望吸引對方注意,始終有十幾年感情基礎,一步一步試探,唔Work就要攤牌傾喇。

引用:
女人第六感係咪超準㗎?

引用:
原帖由 無際深愛的洋蔥 於 2022-2-6 11:19 AM 發表

好多架喎,做左身邊人咁耐一定知有古怪!我都有證據
同佢傾吓攤出嚟大家講

引用:
原帖由 ZQQ 於 2022-2-7 03:53 AM 發表

同佢傾吓攤出嚟大家講
你應該係男人喎,請明如果係你,老婆同你講有晒證據,會唔會將小三咁易就放手?

引用:
原帖由 藍鯨鯨 於 2022-2-6 12:25 PM 發表
唔知樓主係男定女?
我係女人,會覺得如果想keep段婚姻,試試改變一吓自己(從外觀到生活上) 希望吸引對方注意,始終有十幾年感情基礎,一步一步試探,唔Work就要攤牌傾喇。
我都係女人呀,我估係因為性格上問題,要改談何容易,要放手亦好難。睇住佢經常花時間(放假但同我講返工)&心思(買唔同野去唔同地方)在小三度,仲要在佢面前扮唔知,個心好難受,情人節我估又會揾籍口不在家喇。
其實 當男人對小三動真情,內心有兩個女人,老婆有所改變真係可以令佢對小三的情減退甚至分手嗎?

引用:
原帖由 ZQQ 於 2022-2-7 03:51 AM 發表

女人第六感係咪超準㗎?
可能係女人洞察力比男人高D呱

有冇小朋友?
冇就離婚啦唔好忍,變咗既心救唔返。
有小朋友就惟有當睇唔到。

引用:
原帖由 無際深愛的洋蔥 於 2022-2-7 01:29 PM 發表

你應該係男人喎,請明如果係你,老婆同你講有晒證據,會唔會將小三咁易就放手?
我唔係男人,如果要我俾意見就咁,睇吓同太太嘅感情有幾深厚,睇在一家人嘅份上,放走小三啦。

引用:
原帖由 無際深愛的洋蔥 於 2022-2-7 01:37 PM 發表

可能係女人洞察力比男人高D呱
即係女人比男人嘅觀察力強啲?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]