• 瀏覽: 9,362
  • 回覆: 28

算唔算練到?

引用:
原帖由 中提琴或鋼琴好 於 2022-2-5 06:18 PM 發表

算唔算練到?
好期待二十天有腹肌👍🏼加油💪🏻

引用:
原帖由 787960 於 2022-2-5 21:02 發表

好期待二十天有腹肌👍🏼加油💪🏻
佢係話呢個已經練咗20天。

引用:
原帖由 purplerain70 於 2022-2-5 10:05 PM 發表

佢係話呢個已經練咗20天。
加油💪🏻

20日練成咁,不如唔好練好過

女仔練肌肉, 因為比男仔少雄激素, 要加倍練功.................

努力...............

支持樓主繼續努力

完全冇成績,張相比上一個帖,條腰睇落仲粗咗。

你應該去健身版出帖,嗰邊會有人指教你。

https://www.discuss.com.hk/forumdisplay.php?fid=82

你好,腹肌最大敵人係脂肪,人人都有腹肌只係大與小之別,視乎你係摸得到定視覺睇得到,如果你想目測就見到的話,除咗練下腹肌之外,最重要係減脂,從相中大膽猜測你應該有成37%以上體脂,你想有比較好少少的觀感起碼要降到18%至22%或更低。注意下飲食如果你有興趣我哋再交流多一點。

引用:
原帖由 pp1123 於 2022-2-7 02:14 PM 發表
完全冇成績,張相比上一個帖,條腰睇落仲粗咗。
可能條褲太窄,睇落肥啲

引用:
原帖由 stonelady 於 2022-2-7 11:41 PM 發表

可能條褲太窄,睇落肥啲
可能上一個帖影相時有吸氣收腹,呢張相唔記得

引用:
原帖由 小志仔 於 2022-2-7 08:23 PM 發表
你好,腹肌最大敵人係脂肪,人人都有腹肌只係大與小之別,視乎你係摸得到定視覺睇得到,如果你想目測就見到的話,除咗練下腹肌之外,最重要係減脂,從相中大膽猜測你應該有成37%以上體脂,你想有比較好少少的觀感起碼要降到18%至22%或更低。注意下飲食如果你有興趣我哋再交流多一點。
我33%體脂

加油,堅持就系勝利

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]