• 瀏覽: 2,989
  • 回覆: 9
如果下巴短而且後縮,想改善是否只需要打透明質酸就可以改善? 除打透明質酸之外需要額外於面上埋線或於下巴打肉毒桿菌之後再打透明質酸嗎?
打肉毒桿菌是否會有副作用? 打肉毒桿菌加透明質酸可以維持幾耐? 大家有沒有相關經驗分享一下?有冇醫生推介?

肉毒桿菌冇咩副作用,長期打皮膚唔會生皺紋,建議打XEOMIN唔會有抗體 

引用:
原帖由 sssn5678 於 2022-1-20 09:50 PM 發表
肉毒桿菌冇咩副作用,長期打皮膚唔會生皺紋,建議打XEOMIN唔會有抗體 
我都係打番XEOMIN,我都鍾意打XEOMIN多D

引用:
原帖由 夏慧EE 於 2022-1-20 07:46 PM 發表
如果下巴短而且後縮,想改善是否只需要打透明質酸就可以改善? 除打透明質酸之外需要額外於面上埋線或於下巴打肉毒桿菌之後再打透明質酸嗎?
打肉毒桿菌是否會有副作用? 打肉毒桿菌加透明質酸可以維持幾耐? 大家有沒有相關經驗分享一下?有冇醫生推介?
我打開個位醫生都唔錯,你睇下岩唔岩你自己
不過唔係超平幾百蚊針個D 冇經驗醫生

引用:
原帖由 noodleLo 於 2022-1-21 01:24 PM 發表

你好,可以PM資料嗎?

引用:
原帖由 noodleLo 於 2022-1-21 01:24 PM 發表

你係打透明質酸定打肉毒桿菌定兩樣都打? 打完可以維持幾耐呀?

引用:

我想打下巴, 可唔可以PM埋我, thx

https://m.discuss.com.hk/index.p ... 28&extra=page=1

我之前都有同樣問題,你自己參考下

引用:
原帖由 noodleLo 於 2022-1-21 13:24 發表

你好,可以pm ?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]