• 瀏覽: 756
  • 回覆: 9
我成日要化妝, 令到鼻和臉好多黑頭,屋企做深層清潔都無用,想去美容店大清潔塊臉,靚靚過新年網上見Origi Spa 評論幾好,話 ORIGIN SPA 動氧煥膚緊緻面部療程,有冇Jm做過此店好唔好?

我去過orig spa 做facial 效果幾好, 煥膚療程未試過,等我weekend試吓先覆你

引用:
原帖由 fant.nina 於 2022-1-14 02:14 PM 發表
我去過orig spa 做facial 效果幾好, 煥膚療程未試過,等我weekend試吓先覆你
停業都可以試到,真係勁喎!

現時停業無計!但我老婆之前定期去facial喎!幾好無問題,佢皮膚幾好呀!

引用:
原帖由 helenaaa 於 2022-1-14 02:04 PM 發表
我成日要化妝, 令到鼻和臉好多黑頭,屋企做深層清潔都無用,想去美容店大清潔塊臉,靚靚過新年網上見Origi Spa 評論幾好,話 ORIGIN SPA 動氧煥膚緊緻面部療程,有冇Jm做過此店好唔好?
我本來Book咗去做呢個facial, 但疫情無得做,諗住過年搞好啲皮膚!依家無得做,同事早一個月之前試過幾work, 可以我先諗住Join!!

Thanks

引用:
原帖由 HOPEONE 於 2022-1-16 10:10 PM 發表

我本來Book咗去做呢個facial, 但疫情無得做,諗住過年搞好啲皮膚!依家無得做,同事早一個月之前試過幾work, 可以我先諗住Join!!
唯有希初四無事,可以解封,先可以Book

停業所以無得做囉!有幾勁⋯⋯

引用:
原帖由 helenaaa 於 2022-1-16 10:13 PM 發表

同等初四可以開門扮靚靚

引用:
原帖由 helenaaa 於 2022-1-16 10:13 PM 發表

好彩唔係間間close, 搵醫生診所仲有得開

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]