• 瀏覽: 45,569
  • 回覆: 208
  • 追帖: 3
+5
我本身有健身習慣, 因為健身室封左但我唔想停運動, 所以我就變左帶口罩落街跑步
咁正常跑步緊係著返跑步裝束, 會比平時啲衣著少布啲
通常都會有男人𥄫下野, 但都係望兩眼, 我都會直接當睇唔到算數

琴晚因為收得好夜, 想出去跑個夜步輕鬆下就出事......
我跑跑下果時, 發現有個男人一直都跟住我尾跑......
我本身以為係跑步徑同路啫, 未有擔心
點知中途因為有啲急所以去個廁所, 出黎果時見到佢係女廁出面空地扮拉筋, 好似係到等我咁......
Feel到有少少唔妥嘅我, 就跑左去啲區內行人路
點知條友真係一直跑住我跑......

最後好彩有架的士, 我就即刻截停衝左上的士......

係到提醒各位姊妹, 跑步果時記得唔好跑太夜, 同小心啲留意下你後面有冇人一直故意跟住你......

夜就等第二日跑。

引用:
原帖由 洛妍 於 2022-1-13 05:56 PM 發表
我本身有健身習慣, 因為健身室封左但我唔想停運動, 所以我就變左帶口罩落街跑步
通常都會有男人𥄫下野, 但都係望兩眼, 我都會直接當睇唔到算數

點知中途因為有啲急所以去 ...
好彩冇事下次小心啲

你肯定係人🥲?

引用:
原帖由 洛妍 於 2022-1-13 05:56 PM 發表

邊一度? 我都有夜跑, 等大家都小心d

引用:

香港而家街道無路面監察,又無人面識別,的確係一個危險嘅地方,所以要小心啲。

提示: 違規內容已被屏蔽
庸人自擾

引用:

女孩子晚上的最好不要一個人跑,要跑就找人多的地方或者找個朋友一起

太夜可以跑少一晚或者就係屋企樓下跑幾圈就算

引用:
原帖由 karenchan 於 2022-1-13 09:54 PM 發表

邊一度? 我都有夜跑, 等大家都小心d
著返普通短袖t恤跑唔通窿既應該安全好多

樓主叫大家警惕,我完全唔明白點解咁都會收到5隻豬豬,睇嚟俾得豬豬嘅唔係色狼都係毒男。
😌側面印證香港原來真係好多色狼色魔。

袁國勇都教,記得戴兩個罩

引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2022-1-14 04:50 AM 發表
樓主叫大家警惕,我完全唔明白點解咁都會收到5隻豬豬,睇嚟俾得豬豬嘅唔係色狼都係毒男。
😌側面印證香港原來真係好多色狼色魔。

太多傻佬

引用:
原帖由 gpoint2 於 2022-1-13 11:26 PM 發表

著返普通短袖t恤跑唔通窿既應該安全好多
係嘅

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]