• 瀏覽: 14,239
  • 回覆: 136
  • 追帖: 2
星期六去咗染咗亞麻灰,滿心歡喜男朋友會讚我呢隻色好睇
染完搵男朋友食飯,男朋友一見到我即刻勁嫌棄咁我問個頭發生咩事,又話我整呢隻色唔好睇…
不斷咁話我染呢隻色唔靚,我已經覺得好委屈,畀咗成千蚊染個頭唔讚都算啦仲要係咁話我整得唔好睇!
成餐飯係度依依umum,臨走仲同我講一日未染返正常色都唔好搵佢,佢唔想見到我個頭…
我呢幾日都係whatsapp同佢傾偈,佢問咗我幾日染返個頭未,幾時去染返個頭…
點解我男朋友連我染髮顏色都咁奄尖?

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-1-13 02:49 PM 發表
染完搵男朋友食飯,男朋友一見到我即刻勁嫌棄咁我問個頭發生咩事,又話我整呢隻色唔好睇…
不斷咁話我染呢隻色唔靚,我已經覺得好委屈,畀咗成千蚊染個頭唔讚都算啦仲要係咁話我整得唔好睇!
成餐飯係度依依umum,臨走仲同我講一日未染返正常色都唔好搵佢,佢唔想見到我個頭…
我呢幾日都係w ...
可能佢係借D意想飛你

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-1-13 14:49 發表
我呢幾日都係w ...
拍枱吊7佢啦...叫佢過番2千俾你咪染番個頭囉

采佢都有味,唔好染過,做男人要有骨氣

引用:
原帖由 雙子星公主 於 2022-1-13 02:49 PM 發表
我呢幾日都係w ...
嫲嫲灰呢家嘢唔係個個啱㗎

引用:
我呢幾日都係w ...
咁佢就真係有啲過份,乜野未再染番吾再見住, 你而家個頭啱啱漂染完, 唔可以即刻再染返好傷頭髮㗎
, 連呢少少嘢都唔能夠咁樣去包容人 點得

引用:
我呢幾日都係w ...
我唔奄尖,來見我吧

應該係髮型問題

樣既問題,樓主carry唔到

諗起上次有單咩野奶灰色頭,個個睇撚左灰色奶頭

引用:
原帖由 另一個天堂 於 2022-1-13 03:43 PM 發表
諗起上次有單咩野奶灰色頭,個個睇撚左灰色奶頭
哈哈

他不真正喜歡你

even if I cut skin head, my honey still likes me

成千蚊染個頭咁蠢咁敗家港女,唔飛你都偷笑啦
超市買枝染髮膏自己染髮50蚊都唔駛傻仔

染咗真係成個亞嫲咁樣

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]