• 瀏覽: 28,522
  • 回覆: 43
  • 追帖: 1
佢對個「不速之客」真係好好,又買呢樣又買嗰樣,驚佢肚餓,驚佢凍,對佢仲細心過對我!😂

呢排男朋友WFH,個「不速之客」仲成日行過去挨身挨勢,我同男朋友打電話,佢都要痴埋嚟.....🙄
不過其實我都好鍾意佢呀,一見到就忍唔住抱下佢攬下佢,佢又痴人喎!
佢就係獅子兔啦,真係好可愛!!

兔兔咁可愛,怎麼可以唔錫兔兔。

引用:
原帖由 銀河之光 於 2022-1-12 01:14 PM 發表
佢對個「不速之客」真係好好,又買呢樣又買嗰樣,驚佢肚餓,驚佢凍,對佢仲細心過對我!😂

呢排男朋友WFH,個「不速之客」仲成日行過去挨身挨勢,我同男朋友打電話,佢都要痴埋嚟.....🙄
不過其實我都好鍾意佢呀,一見到就忍唔住抱下佢攬下佢,佢又痴人喎!
唔環保…

來者皆是客

係咪渡蕾絲出嗰隻獅子兔?

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2022-1-12 01:43 PM 發表

唔環保…
養兔仔同唔環保有咩關係😂

引用:
原帖由 印度凸警 於 2022-1-12 03:39 PM 發表
係咪渡蕾絲出嗰隻獅子兔?
係真的兔仔!

一查到底

引用:
原帖由 銀河之光 於 2022-1-12 01:14 PM 發表

周圍屙屎屙尿

引用:

兔兔😍😍

聽日煮咗佢嚟食

叫你男友做足安全措施

兔仔真係好可愛架

引用:
原帖由 cmk0160 於 2022-1-13 12:36 AM 發表
聽日煮咗佢嚟食
養肥D先

好好喂養兔兔。

提示:支持鍵盤翻頁左 右