• 瀏覽: 2,466
  • 回覆: 10
我已經唔係食得多野,運動又唔係冇做,不過唔知點解個shape梗係唔出,明明我同我個frd同期操,佢已經操到有少少shape,我仲係咁,有冇人話到我知點解.....

You need to put in effort and eat right 
Not enough protein 

聽講皮下脂肪愈薄個shape愈易出, 厚既話點練肌肉, 個shape就難d出

引用:
原帖由 Mming. 於 2022-1-11 05:58 PM 發表
聽講皮下脂肪愈薄個shape愈易出, 厚既話點練肌肉, 個shape就難d出
咁我係咪應該燒左脂先?但係大脾同pat pat個d位好難燒

引用:
原帖由 KKYUU 於 2022-1-10 06:07 PM 發表
我已經唔係食得多野,運動又唔係冇做,不過唔知點解個shape梗係唔出,明明我同我個frd同期操,佢已經操到有少少shape,我仲係咁,有冇人話到我知點解.....
飲食出問題

你覺得自己唔係食得多野,但你食嘅嘢,係咪都多糖多精製多加工?

一件蛋糕細細件食完唔覺飽,你以為自己食咗好少嘢…

引用:
原帖由 KKYUU 於 2022-1-12 04:56 PM 發表

咁我係咪應該燒左脂先?但係大脾同pat pat個d位好難燒
應該同步, 我會食少d做運動之餘, 仲會去做emsculpt NEO, 勁過做運動

引用:
原帖由 Mming. 於 2022-1-13 05:31 PM 發表

應該同步, 我會食少d做運動之餘, 仲會去做emsculpt NEO, 勁過做運動
useless

旁門左道

重點原來係賣廣告。

引用:
原帖由 Mming. 於 2022-1-13 05:31 PM 發表

係咪kayan9896個部?見話可以增肌25%同時減脂30%好少何見有機可以做埋full round大脾

引用:
原帖由 sophier黃 於 2022-1-14 03:56 PM 發表

係咪kayan9896個部?見話可以增肌25%同時減脂30%好少何見有機可以做埋full round大脾
你做助攻都做到好出面 一唱一和

係咪train嘅方法錯左

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]