• 瀏覽: 21,588
  • 回覆: 132
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 費達拿不廢 於 2022-1-10 05:35 PM 發表

咁就慘,所以真係唔好供人讀書,有幾多個會有好結果?
女人工於心計很善於利用男人,自己以後小心

算啦... 只怪自己太蠢都未結婚就送錢比人洗

比錢比老母孝順下老母仲好啦傻仔,咁大個人仲唔識諗
送錢比條女出國食洋腸,蠢到

引用:
原帖由 費達拿不廢 於 2022-1-10 05:29 PM 發表

唔知佢會唔會後悔呢
遇到個好的,處得可有可無啦,要看她性格了,固執不認衰的就唔會,不要想了,向前看,保持愛心,清楚分析,如再有要付出的,難免
會多想而錯過,愛是要付出的,但不要做糊塗蟲。

咁係佢出外讀書多年來 佢沒有回來過
或者你飛去探佢?

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-1-5 02:00 PM 發表

唔好再打。
卅年前電視,電影好多套,只係舞女賣身供狼狗去外國讀書,結果狼狗冇去讀書,去咗幫富婆乃西。
唔使睇電視。八,九十年代嘅中國城,富豪夜總會大把小姐養姑爺仔。有啲仲比仔打都豬頭都心甘命抵,痴線

引用:
原帖由 ok@@ok 於 2022-1-10 07:58 PM 發表

唔使睇電視。八,九十年代嘅中國城,富豪夜總會大把小姐養姑爺仔。有啲仲比仔打都豬頭都心甘命抵,痴線
係。
可能帖主太後生。

引用:
原帖由 有效橢圓的秋葵 於 2022-1-5 04:13 PM 發表
係女都鐘意食洋腸,唔通鐘意食臘腸咩?
老男人先叫臘腸

引用:
原帖由 工廠男 於 2022-1-10 08:01 PM 發表

係。
可能帖主太後生。
樓主應該30以下

引用:
原帖由 費達拿不廢 於 2022-1-10 05:34 PM 發表

坦白講,我一定做唔到咁絕
咁就好好過活,唔好虧待自己與家人。幸福的路一直都存在。祝願你來年順景。

愛既反面係恨 既然分左手 咁就開名開樣 睇佢肯唔肯找返條數 如果佢用你自願供點解要找數為由 姐係唔駛留情la 自願還自願,而家唔爽所以就算嘔唔返筆錢都要佢身敗名裂🤭

引用:
原帖由 taikonautxyz 於 2022-1-7 09:02 PM 發表

你同我一樣咁on 9!我又係供一個潮州妹,叫做「馬美鳳」(Florence Ma )入HKU讀 urban planning !由poly 全部供咗佢六年,佢話佢老豆成日飲醉酒家嘈屋閉!所以咪俾佢嚟我屋企住囉!供咗佢六年!包食包住包零花錢!最少百幾萬!點知反轉豬肚就係屎!個仆街一畢業就寫封分手信!話花咗我咁多錢!日後會還比我(即係佢間接喺分手信度變相有張欠單啦)!點知咁多年斗零都冇還過!邊個有個 ...
師兄,比起樓主你着數好多了,另一角度諗吓,個靚妹陪左你六年,晚晚有飯開,最青春果幾年俾晒你,值唔值,只有你自己先清楚。

搞大左條女,生左仔,先好供書教學

鍵盤翻頁
左右