• 瀏覽: 20,666
  • 回覆: 90
成班朋友講好左今年聖誕節交換禮物要咩主題同埋幾多錢,個陣其實大家傾好左問極都話冇意見
但係原來有幾個女仔因為唔滿意set個價錢個陣又唔出聲,之後佢地私底下講壞話就講到好似比人bully咁🙄

我地total10個女仔,有個朋友係group到提議今年交換禮物要係小型家電同埋要係250-300以內,我自己覺得小型家電黎講呢個價錢都唔算貴同埋都唔算少野揀
明明月頭個陣已經傾緊咁樣好唔好,有冇其他意見會唔會覺得太貴之類既問題,問意見又唔出聲問提議又話冇所謂
當大家都話冇問題個陣決定左之後A女同B C私底下講覺得咁樣太貴同埋買小型家電買完又唔係自己用做咩要買咁好黎做交換禮物

佢地3個私底下講,不過B女同我本身都幾熟所以佢都有忍唔住同我講返呢件事,唔係想話決定得太快而係佢都忍唔住話A女咁多意見個陣又唔見佢講,要等到依家都決定左先私底下講

去到尋晚,A女唔知係唔小心定係有心send左個msg出黎話:買咁貴我真係想是旦搵個理由唔去囉
雖然佢send左出黎唔夠一分鐘就已經收返個msg,但係都有其他人見到
諗住扮見唔到就算,但係好衰唔好比當時提議個個女仔見到個msg,本身佢份人都好火爆,比佢見到就好似點著左佢咁樣
係到鬧A女:你係咁多意見你到時咪唔好黎囉,當時問有冇意見又唔出聲,你係有心當我地係朋友就唔會覺得買250-300既禮物都覺得唔值啦

隔左一陣我唔知係咪A女同火爆女私底下講左啲咩,A女就離開左個group之後仲要IG story到見到佢話:不值得的是我,祝你們有個快樂的聖誕
呢啲女真係bitchy到呢🤗唔滿意又唔出聲,仲要惡人先告狀講到好似成班人夾埋恰佢
扮冇主見其實最多意見既人真係好煩,問你意見又扮野話冇最後又要周圍同人地講覺得咁樣唔OK囉😕

我想我 才了解 我正停格在愛情過敏的季節
季節沒改變 是想念 沒斷線
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 bonbomb 於 2021-12-14 05:39 PM 發表

會唔會入醫院?
點解會入醫院

甘小事都要嘈交 女人真係.......

我都想做人都到甘垃圾
可惜能力越大,責任越大

如果係十條女,不如鄕土男,各人攞份出嚟讚助,
$300-$5OO ,話唔定溝到靚女過聖誕 !
手快有 !

250 都話貴, 不如50蚊算啦

可能佢經濟上出現問題,原諒佢啦,阿門

女人真係麻煩

引用:
原帖由 Averyon 於 2021-12-14 04:36 PM 發表
成班朋友講好左今年聖誕節交換禮物要咩主題同埋幾多錢,個陣其實大家傾好左問極都話冇意見
但係原來有幾個女仔因為唔滿意set個價錢個陣又唔出聲,之後佢地私底下講壞話就講到好似比人bully咁🙄

我地total10個女仔,有個朋友係group到提議今年交換禮物要係小型家電同埋要係250-300以內,我自己覺得小型家電黎講呢個價錢都唔算貴同埋都唔算少野揀
明明月頭個陣已經傾緊咁樣好唔好,有冇其他 ...
三個女人,依家就啱數。

我地幾個女仔都係試過10蚊20蚊咁先好玩

引用:
原帖由 電視節目好多種 於 2021-12-15 11:17 AM 發表
甘小事都要嘈交 女人真係.......
係架成班女人朋友真係好煩🙄

引用:
原帖由 RV356484 於 2021-12-15 11:39 AM 發表
如果係十條女,不如鄕土男,各人攞份出嚟讚助,
$300-$5OO ,話唔定溝到靚女過聖誕 !
手快有 !
依家得9個咋

引用:
原帖由 tearstream 於 2021-12-15 12:37 PM 發表
250 都話貴, 不如50蚊算啦
我想講,250蚊小型家電真係大把選擇
佢唔想買咪出聲囉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]